Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti ces ako Bog da do navedene 2030 bit u zatvoru
Ja mislim da je sa ovim izjavama dosadno i svom narodu. I sad 2030, da kupi sebi vremena jer vidi da na kratke staze ispada suplja prica.
Šatoraš futurista 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Cekaj ba Dodo, zar nije bilo za 6 mjeseci, kako sad odjednom 9 godina. Pa ko ce cekat toliko hebemu misa
Ih ima još dugo da čeka tek je 1443.
Jesi pitao Hrvate , sta oni vele?
Po ovoj jadnoj i napaćenoj zemlji hodali su i gradili je moji pa i tvoji preci , nema te sile koja ce razoriti BiH , stvarno ne mogu shvatiti da jedan ovakav propalitet predstavlja BiH . Bahat, bezobrazan , nekulturan i neuk ako se moze nazvati covjek.
Pa koliko je to mandata do 2030 dotlen ces da vladas jel😂😂😂😂
Poslat cemo ti Sladjanu Jasarevic iz BN-a ako budes bezobrazan..
Može jedino Republika Srbija postati Nezavisna a i vi u njoj.... Toliko
E, veseli Mile! Jadni, kuku mu porodici.
Jel, priželjkuješ da doživiš taj momenat Milokrade i šverceru Ronhila i kiseonika? Pod jednu šljivu šeš i to natraktoru, hajvanu!
De probudi se bolan? Jutro je,jutro je ......hahahahahahaha
Ako je otcjepljenje moguce i ako imas plan kako ga izvesti , uradi to.Ako nemas prestani za*ebavati narod.Pred svake izbore isto govoris i na kraju nista ne bude.
Odcjepljenje*
Znaci Dodo update, prvo je bilo naredne sedmice, pa za 6 mjeseci sad za 9 godina? HAHAH
Kako sad 2030, zar nisi rekao za 6 mjeseci
"bilo bi dobro i Bošnjacima, napravili bismo stogodišnji sporazum o nenapadanju, pozvali velike sile da budu garanti". .................pa evo i za Dayton su ti velike sile garanti,a ti ga opet krsis...vjerovatno bi tako krsili i taj sporazum o nenapadanju,koji neces nikad docekati jer se to nece desiti.
Da se zamijenimo za imovinu pa ći čekati tu 2030 godinu, a neka čeka i on sa mojom , meni je tada svejedno, može i 2100 godina..
Kod njegove biračke glupe baze ovo uvijek pali, i ova bitanga to vrlo dobro zna.I zalosno i smijesno.