Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni ne mogu sebi pomoc a kamoli tebi a uostalom nek oni prave aerodrom na gazimestanu moze im valjat kod povlacenja
Hrvati negoduju zbog aerodroma a deponija otpada na granici sa BiH im odgovara
Otima Vukanoviću glasače , 🤭🤭🤭
"New York calling Trebinje ",kako to ponosno zvuci!🤣
na aerodromu u Mostaru više zaposlenih nego putnika u prošloj godini tako bi bilo i u Trebinju hahah hahah haha. Samo maži oči bijedi Dodo. Po istočnoj Bosni u RS ljudi još hodaju u maskirnim uniformama iz rata a ti pričaš i aerodromu. Zavadi pa vladaj
Gdje je Dino da mu diplomatski odgovori …
Bolan ovce nepismene,prodaje vam ovu pricu o aerodromu 10 godina, i svaki put poslije izbora se usuti do slijedecij izbora.A nepismene ovce glasaju u bleje deceniju za isto,sto nikada docekati nece.
Mozete li vi ista sami🤣
mogu u kredite jedino