Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S.T.O.L.N.I. GRAD MOSTAR PODRZAVA ZVANICNU BANJA LUKU!
Dodik i Srbi bio se jeb... a da im ne uđe. Prvo priznaj BiH pa, poslije ne priznaj ni državu, ne priznaj ni BiH državne institucije a priznaj samo R. S, e ne može! Ako hoćete R.S. kao jednu od tri autonomne jedinice u BiH: Distikt Brčko FBiH i R.S mora je priznati kao lokalnu samoupravu unutar države Bosne i Hercegovine a ne kao neku paradržavu !Jer Srbi ako Vam se ne sviđa ovakva BiH na šta ste stavili potpis u Daytonu, odnosno vaši predstavnici, vraćamo se na Republiku BiH sa 109 opština čiji je ova BiH pravni nasljednik ! To je kao kada bi kur.. , poslije deset godina rada, htjela da se udakao nevina !!!
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu “Deobe”
Ipak,bi trebaop da odrzi datu REC,ako je zaista to IZJAVIO !!!
Normalan korak koji trebaju poduzeti predstavnici politickih partija iz Republike Srpske je da se stopira formiranje Savjeta Ministara, sve dok se ponovo ne pokrene istraga protiv muslimanskih ratnih zlocinaca
To Miki, samo ostro, mi te volimo. A vi; psovke, uvrede, cak mu pjesme pisu ; ) tc tc tc, dajte malo kulture bosnjaci, koji vam je pa skacete na svaku Mikijevu izjavu. Dodik Milorad - politicar br. 1 u regionu i sire!
hahahahahahaahaa odlično. e jest vala dosadan ili dosadna ali tako ti je seljacima koji nesto \'dokuče\'. Imaju cilj u životu:)
@realista Šteta zraka koji udišeš besplatno. Takvo nešto nazadno poput tebe se rijetko vidja. Predlažem te u Pionirsku Dolinu kraj majmuna u kavez i povećati cijenu ulaznice za 1km.
20-togodišnja srpska propaganda i srpska istina o ratu u BiH se ruši kao kula od karata,naravno da ih to dovodi do ludila pa beogradski sud,podvlačim BEOGRADSKI oslobodi Jurišića,čovjeka koji je izdao naredbu,odbrambenu naredbu\"na vatru odgovoriti vatrom\" enoga jadnik opet ide u bgd na ponavljanje postupka,tako to rade pravi ljudi a Srbi se kriju po ijelom svijetu i po mišijim rupama. Mile podgabaj ga
Odoh sad malo na hanpijesak-x. Ipak sam ja sa Han Pijeska.
JEDINA MAPA NA KOJOJ SE VIDI REPUBLIKA SMRDSKA JE MAPA BOSNE I HERCEGOVINE. A OVE GODINE CEMO UKINUT SRMDSKU PA JENECE BITI NI NA JEDNOJ REGIONALNOJ MAPI.
vala chet trolovi niste ni pola smješni ko Dodo realno
za@ super Srbin, naravno da se R.S. ne treba pripajati Srbiji.Srbija je dovoljno velika i ne treba je vise uvecavati .Stvar je u tome da je bolje imati dvije Srpske drzave u Evropi po gotovu sto cemo jednog dana postati dio EU. Osim toga uvijek cemo imati po dvije reprezentacije na Svetskim prevenstvima u sportu.nauci itd. Vazno je da se samo otarasimo Poturica,a za ostalo ja ne brinem mnogo.
Granica je markirana odavno, a onda slijedi izgradnja zida izmedju RS-a i 24% dijela nazadnog.
Prvo ide markiranje granice samo da nađete pare za kreč.