Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je predsednice Mile...kada su Srbi jedinstveni dobre stvari se dogadjaju..nece se zakoni menjati po hitnom postupku i bez demokratske rasprave u parlamentu. 2 godine je Mile upozoravao, zube je istupio a za to vreme su neki ladili jajca..sad kad je dogorelo do noktiju ajmo za 3 minuta da zavrsimo posao.
kad su srbi jedinstveni onda su beli donji , nastavite tako od Srboslavije do Pasaluka jos malo i osta lijeha za luka hhhhhhhhhh
@Zaova666 samo vi baljezgajte o botovima...Covke i Mile stizu u Oktobru da posao privedu kraju @lale gator u ovu tematiku ti se ne razumes jer kao sto rekoh...ti si veoma mlad aligator
Prva mu je tuga, da nakon sto je u RS-u sa nekim likvidacijama i drugim kriminalima napravio opsti haos, da li ce mu Cvijanovicka postati buduca predsjednica RS-a, a druga mu je tuga, ako pobjedi u predsjednistvu da li ce se sresti sa Covicem ili Komsicem.
Ponosan je na to što nema izmjena Krivičnog zakona, te samim tim, on neće nikada snositi odgovornost za svoja djela. Ovako bi vlasi i škutori bili homogeni i kada bi na dnevnom redu bio Zakon o porijeklu imovine. A gdje to ima vlah ili škutor a da je šta pošteno zaradio? Kod vlaha i škutora se uvijek poštovalo pravo jačeg i naravno hajdučija, odnosno, otimačina...
Vucicev ucenik ni ovaj ne zna sta prica bas ko Vucic o platama u regionu, to djikani samo se provaljujte hehehehe
Tako teba imenovati svi kojima prava drzava smeta iz njima poznatih razloga,a bome i nama.
Tako teba, imenovati sve kojima pravna drzava smeta iz njima poznatih razloga,a bome i nama.
Od neprocjenjive vaznosti je cinjenica da vi bosanski smrdi u Sarajevu,glavnom gradu drzave BIH, samo gostujete. Dodjete i vratite se u vase vukojebine.
kada ces vec jednom krepat kretenu debeli
To je stari svercer jos iz rata sa raznim robama od cigara do nafte a nekog ucesca ondje gdje se puca, to mu nija na pamet padalo. I gdje ce se Bakir sa njim nositi, jedino mu je preostalo da navrati u kafanu Barka i potpise za Miletov kredit.
Lezacete svi, jos malo !!!
ajde bolan jedan clanak gdje sutra naci posao. koju skolu zavrsiti da bi bili konkurentni sutra na trzistu posla. koje skole stvarno daju znanje, a ne diplomu. dajte primjer iz IT sektora. dajte primjer da uvjek ima posla za inzinjera, za programera, za doktora, za dobrog zanatliju. dajte primjer kako se boriti protiv korupcije. kako pomoci komsiji, kako pomoci svojoj mahali. manite se vise suplje.
To su buraz reklame, to se placa
I mi smo ponosni na Bakira i Fahra koji su na nagovor Covica instalirali Puzigacu u dom naroda i jos na mjesto podpredsjednika. Nek uzima dobre pare a udari kad ti je najteze.
Viđaj serbule, viđaj mu kravate
Tesko srbima s tobom i snsd ,bosnjacima sa bakirom i sda, i hrvatima sa covicem i hdz