Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema sa Amerima zafrkancije, njihovu crvenu liniju ako predjes to moze da znaci samo jedno. Ta upozorenja ko ne shvati ozbiljno i pokusa da nastavi sa svojom politikom, crna mu se sudbina sprema. Samo nastavi, zivi bili pa vidjeli. Ko uopste pita gdje je tvoja crvena linija i koga to zanima, osim opozicije koju i ovaj put uspjesno vuces za nos a po njihovim stavovima nije 100% podrska. Ima i razumnih politicara koji nazalost ne mogu da dodju do izrazaja.
Moguce je da je ovaj tip otisao predaleko pa i da hoce ne moze se povuci,zato Bosnjaci oprez da se ne ponovi 92-ga kada smo govorili"nasa JNA ce.da nas brani" Bar tako je bilo u Brckom...
"Prema njegovim riječima, niko iz RS-a nikome ništa ne prijeti već traži očuvanje svojih prava." AMA PLJUNUTA KARADŽIĆEVA PRIČA - SRBI SAMO ČUVAJU SVOJE I TO...
Ne likujem uopste jer smo mi sami sebi u BiH najvazniji, ali one koji javno podrzavaju gosp. Dodika bi trebalo zanimati sta je znacila recenica "odlazeca administracija" u kontekstu ovog sada. Pozivajmo ih sve trojicu na odgovornost, objasnjenja, a na izborima ih vagajmo rezultatima i ekonomijom.
Kad ti ga nelson metne, sve će proći :)
'ta ce Amerika tebi, Dodiče. Ti si glavni... Samo bih te zamolio da jos malo dublje zaoreš... Davno si poceo i daleko si dogurao... Još koja 'odvazna' izjava i to je to....
Ponasanje Dodika je prijetnja, nametanja nece proci.
To je Baja veliki mindža, već sutra ide u Moskvu da održi bukvicu Putinu, pa će u povratku u Washington da malo našamara Trumpa, nek vidi svijet ko je baja iz Bakinaca.
kad se sjetim kako je trubio protiv bivse ambasadorice, kao odlazeca administracija, sad ce doci novi igrac...
Izgleda da ce i njemu bit ko onom Iranskom Generalu..nek nabavi prsten samo...
Vidim neke komentare kao "ovo je sve dogovoreno izmedu Bakira,Dodika,Zeljka" Je li bilo "dogovoreno" izmedu Alije i Radovana kada je Radovan rekao "da ce muslimani nestati"
Moj baja ,kad je sudjeno bit jeben jesi vidio gace same spadaju
zajebaji se ti dodiče.
Staviće se i tebi soli na rep Mile, ne sekiraj se
Zovite hitnu i vozite ga na Sokolac u umobolnicu!