Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stani polako, da pitam Vladu smijem li se kurcit kad je ovo u pitanju il da opet legnem na rudu ko dosad?
Manji bh entitet će učiniti sve, ama baš sve da pomrse konce na putu prema EU, to je valjda jasno.....
Republika Srpska je faktički država, samo Evropa i Amerika treba to da shvate. Vi se ionako ništa ne pitate, i 23.7% vam je dosta, jer ste se doselili na tuđu zemlju.
@TrebinjeNikadJace Jos malo pa ces i ti ostati bez posla. Preporucujem ti da odmah pocnes da trazis nove gazde. Kazu da Izetbegovic dobro placa botove....
SAVJET: Nemoj Mile previše razmišlajt, da ti ne bude prekasno. Tvoj voz odlazi ne polako neg ubrzano :)
Ma ja, tek je 22 godine poslije rata, neka ima vremena, bar još jedno 45 mandata dodika i onda ćemo to popuniti. kuda je žurba, ne možemo prije srbije i kosova u eu, pa je l' ?
nema dzurbe....kome se zuri neka se odcjepi od republike srpske pa nek popunjava upitnike....
@argonautserb tisina vlashche
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ko tebe sta pita vise jadnice.
Zeljkan opet ide vucati se po SAD a narod nema vise ni trave da pase..
Primiće oni nas u EU i bez upitnika samo da nam mogu uvaliti svoje proizvode,a nasa privreda nek propada,sta je to Hrvatska napravila osim iseljavanja nasih komsija srba pa je primise,a isto tako je dovedose do prosjackog stapa..
Ovaj klix ko da je naki ravnogorski portal cetalji samo lupaju minuse..
Triput mjeri, jednom reži.
@AQmega13 Stvarno imaš IQ13
"Šta si ono reći hteo Za rođendan Srpske mile? – Entitet me kinji ceo, Čak i moj brat Mile. Cimaju me: Ej, čoveče, Šta se mota po toj glavi? Kakve zmije i drveće Pominješ na slavi? Pitaju me za značenje, Je l' to neka utopija, Ono da se čovek penje Na drvo ko zmija? Utopija, braćo, nije, Već intimna želja, nada, Da se Srbin poput zmije Popne gde pripada. Može čovek što i zmija, Mogu Srpska i Srbija, Na drvo se čovek penje Za ujedinjenje..."
Uvalim ti gusle da ne sviras u supljo gowno...
@mirsogm ...šipu ga mrcino Vlaška... :))))
zapeo u segmentu oko kriminala i korupcije :D ne zna sta da napise
MRTAV ĐIKAN SA DVE RUPE U ČELU, NAJBOLJI ĐIKAN
Ova budaletina stvarno misli da netko puno pametniji od njega nije računao na njegovu OPSTRUKCIJU i da nije unaprijed smislio i scenario u kojemu on RAZMIŠLJA o odgovorima ... ! ! !
požurio, vrat slomio
naravno da treba doooobo razmisliti..........sta ce te slagati........
Nemoj se preforsirati da ti žuljevi na mozgu ne iskoče.