Komentari (370)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci su majorizirani od hrvata u Federaciji. To je cinjenica. Zasto Milorade lazes? Hrvati drze sve kljucne pozicije iako ih je 15 % na popisu.
@Halkan slabo su
Najveći koljači je bilo naše cvijeće, koje je jednako sudjelovalo u svemu, pa 45’ počelo prati ruke
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto se pravite blentavi?Da nas je 5 tisuca,imamo prava koja imamo,sto se vlasti tice,tako pise u Daytonu.Iskoristili ste jednu nepravilnost pa nam nametnuli Komsica a sad bi kao neku gradjansku drzavu.E pa nece moci.BiH nije kao ostale drzave,tako je kako je i sto se prije naviknete na to da,makar nad bude deset,da cemo imati udio u vlasti kao i Bosnjaci,svima ce nam lakse biti.
To nije stav svih Hrvata u BiH - nemoj da lažeš Mile. Osim toga voljeli bi da vidimo te radikalnije stavove! Ovo mu je dovoljno za smjetlište Hrvatskog, nefašističkog naroda!
Sve ovo može jer nas bošnjački političari "PRODAJU" već godinama zbog ličnih interesa.
Kao sto se i ocekivalo. Milad iskazuje svoju zahvalnos sto Covic ne trazi i ne zahtjeva ikakva prava Hrvata kad je u pitanju RS. Pitam se samo zasto ne podignu svoje prijateljske odnose na visi nivo ukljucujuci u ove razgovore HDZ Hrvatske i cetnike iz Srbije. Hrvatski i Srpski narod je zasluzio da zna istinu.
Milorad iskazuje svoju zahvalnost ... itd.
Racunica jesnostavna!!!! 800k smrda...oko 300k katolika i oko 1.4mil Bosnjaka...raspisati referendum i rjesiti se genocidasa i uzp agresora koji i dalje pokusavaju ono sto nisu mogli u ratu!!! Ako treba na kraju krajeva (nadam se da nece) zatvoriti granice i ponoviti 92-gu
@SinavleNaTuki4 Vidi se da nisi rat osjetio pa možeš se nabacivati tom frazom, ratabbiti neće barem slijedećih 20 godina. A dogovor tri naroda je jedina šansa za BiH.
@mijat0 Slažem se dogovor je način rješavanja problema s ljudima. Šta ćeš pričat s plemenom iz hercegovine (https://www.klix.ba/vijesti/regija/mladic-iz-bih-slomio-koljeno-djevojci-u-puli-pa-dobio-optuznicu/190129027) koji ne poštuju ni "narod" ni "uljudbu" ni "jevropjeske vrijednosti"? Samo civilizirat m16kom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dva najveća smrada u zemlji, fali im treći da bude sve potpuno
Kako napuckaje Rvate i pokusava zakuhati u Federaciji a Covic k'o klen se uhvatio. Mislim da su zadnjim postupcima Rvati i kamenjarski Škutori definitivno sebi zapecatili sudbinu podrzavajuci ustasko kopile zvano Covic. Probudili su dobro svijest Bosnjaka koji su opet bili zaspali i oprostili Hrvatskoj agresiju. Ako se Zeljku sta ne daj Boze desi, obavezno ubuduce u rezervi na listi imati nekakvog katolika da im papricimo za sva vremena.
halal hrvat nije katolik vec agnostik i treba ga smijeniti pod hitno
@R353T1 Stavim ti mami halal kitu. Onako nek se nadje hitno. Malo da zamjeni.
Ja tebi vojvodo, ti meni serdare, a sve bi, kao i 1993, trebalo ici na racun BiH i Bosnjaka. Isti racku, drugo pakovanje. Jedni neobrijani, drugi obrijani.
I opet. Nema izmjene izbornog zakona stoko. Tacka.
a jeste li pitali sve hrvate ili samo većinu, ima nas sigurno jedno 30 000 koji nemislimo tako. doces i ti na red sivonja pa ćeš potkuhavat gače u KPD Zenica Ćerke ti se naj...em
@blaff Prvo nama je drago što se ti osjećaš Hrvatom ali ako 95% Hrvata odabere svoje predstavnike onda na znam šta vi Izgubljeni imate protiv???
@mijat0 Slabo ti ide matematika druze ujko...malo vise od 40% katolika nije izaslo na glasanje...to su isti koji ne podrzavaju fasiticko-uzp udrzenje na celu sa srbinom covketom! Pokusaj sa kalkulatorom ili ti digitronom!!! Ima podrsku od nekih cirka 120hiljada a u BiH je katolika blizu 300hiljada...racunica jednostavna=120k uzp fasista vs blizu 180k onih koji vole ovu drzavu i ne podrzavaju covketa+pokradeni glasovi...znaci 100k uzp
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne dozvolite da nas ubijaju našim oružjem. Dolje kladionice.
Milijarde odlaze iz B i H u Hrvatsku i Srbiju preko raznih kladionica zahvaljujući upravo VAMA.Razmislite dobro u što se sve taj novac može uložiti.
OVDJE HITNO TREBA NEKI NOVI TITO PA OVU MAFIJU POSLATI TAMO GDJE IM JE MJESTO NACIONALIZAM = PROPAST NARODA
@sabane i u 2 svjetskom ratu je banda bila na strani okupatora kao i danas nato rusija ovo ono a običan čovjek jede iz smeća
L'Express: Le Haut Représentant en Bosnie-Herzégovine Valentin Inzko les déclarations fascistes tenu compte de Dragan Covic et les aspirations sécessionnistes, Milorad Dodik, et doit donc être retiré expresno a déclaré le président Emmanuel Macron
Sta je doceko ustasa, da gacetnik tapshe hahaha