Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodik je pricao da je u srebrenici ucinjen genocid, da je jadovan zlocinac... opte ce isto da prica. u mom selu bi se reko da se coek drzi za rijeci a bik za usi i rogove.
https://www.youtube.com/watch?v=t5kdl8ASd_Y
https://www.youtube.com/watch?v=tq9FkF7ZvMA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sa tugom u ocima je naglasio kako citav svijet gleda na njih kao genocidnu tvorevinu i skoro pa mi ga je bilo zao, zamisli ejjj biti na celu genocidne tvorevine , i nikog vise ne moze dovesti u zabludu kako su zaboga srbi bili zrtva .
Naravno da u Srebrenici nije bilo genocida! Sve izmisljate.
Ima linko cenera na zajam.Vracam prvog casna pionirska
Dodik opet u pravu. Nemoze vise ovako. Ovdje je mir jos od 1995.
Kmeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeee.
miran krmak
bla bla bla bla blaaaaaaaaaaaaaa
OTAC NACIJE: DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
auuu ceo dan sevaju Miletovi krosei..levi pa desni a onda jopet levi.Jadne bosnje ne stizu glavu da dignu
Slame predsednice...slameeee
@AlfaQmega13 xaxa evo ga sad i Ivanic..kuku, da sam bosnjo sklonio bih se ispod kreveta dok ovaj cunami ne prodje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prvi koraknka pomirenju je priznavanje genocida i zlocina, zatim trazenje oprosta. A to nije ucinila.ni RS ni Srbija vec naprotiv negira i zlocine i genocid , te slave zlocince kao heroje !? Mozda revizije nebi ni bilo da je se ispravno postupilo. A nek ti se mater izvinjava Srbiji !!!
Meni danas digli platu na 1500 km.Boli me k.ta za Bakira,Dodu i Covu!
Svima je jasno da se desio Genocid i agresija na Republiku BiH! Sta ste ocekivali da se sve to sada gurne pod tepih? Nacisticka Njemacka je priznala sve zlocine pod Hitlerovom vladavinom i distancirali se od takve politike! Vi ne samo da se niste distancirali nego i dalje provodite fasisticku politiku Slobodana Milosevica sa Dobricom Cosicem na celu!
@petar69 petre pametniji si kad sutis gilipteru
Dodik kao da nije onaj pravi
Otkud ovoliko krmadi u ovom samozvanom RS krmetnjaku. A kmece.... fuj kakvi su odvratni....
Ljubim ih kako se sikiraju za Bosnu i Hercegovinu, da mogu ikako sahranili bi je.
@petar69 mnogi prije vas su to mislili gilipteru veci i snazniji od vas, danas njih nema a mi smo jos tu
Bakire, potpiši im još paket MMF-a da se primire. Valjda neće roktat kraj punog pojila.
“Znas Bošnjače, nije davno bilo, Sveg’ mi sv’jeta nema petnaest ljeta, Kad u našoj Bosni ponositoj, I junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrate, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome šire.  Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Naše ime ponosno i drago.”