Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo postaje dosadno
Dodiku bi bilo dobro da se vrati u davnu 1997. godinu i da se sjeti kako je na NATO tenkovima došao na vlast!
zmaju od sipova i dragoji nije, a oni su njegova publika.
Nema veze - u medjuvremenu Schmidt hoda po Neumu u razgleda Dzamije
Otvorio je sezonu sudjenja na svim nivoima👋
HAHAAH doktor se sprda i s njima i s cijelom eu jel moguce ovo
Pravoslavni laktasenko ...nesto gledam tvoju sliku ...ne izgledas mi dobro ...zabrinut sam ... hahahahahaha ....:)
Ovo sam pisao prije 5 dana: "Hoće li opet neki Escobar zamoliti Blikena, a ovaj Bolella i A. Baerbock: "Molimo obustavite sankcije Dodiku, g. Marfi nam upravo javlja da je obećao da će poštivati Dejton." A onda će mu ovi iz EU kao desetine puta do sad poslati nekog Varheljija koji će mu za kooperativnost obećati namještenje njegovog predsjednika Suda BiH, kao garanciju da neće biti uhapšen i procesuiran." I sve ide po tome.
Podnosim krivičnu Prijavu.. Milorad Dodik mi prijeti smrću.. kao I.mnogima drugim...
bas je pogubio konce....kome je podnio krivicnu prijavu..?? Sudu BiH koji je priznaje ili Sudu RS....🤪
welcome to turbo folk Balkan
Shmit je iznad tog okruznog suda u Banjaluki. On je strani diplomata i njemu se mora skinuti diplomatski imunitet i suditi na nadleznim medjunarodnim sudovima a ne tamo u nekoj opstini i mjesnoj zajednici.
Moze mu se..
Kako bilo da bilo, ali covjek je krenuo prvo od sebe. 🤣🤣🤣🤣 Prvo je protiv sebe podnio krivicnu. Ova politička scena na Balkanu, a posebno BiH i Srbiji je postala na nivou parova, zadruge i sl. Mislim da imaju istu publiku, a koja se na to pali. Zato valjda i jesmo gdje smo. Dakle, problem je u publici kojoj je i Zmaj od Sipova interesantan sa svojim nebulozama.
Nemoj krivičnu protiv turiste,to može da utiče na turističku sezonu...
Goodbye BiH, welcome RSexit...hahahaaaa
Zašto se onda sikiraš rudonja kad je to lažni vp i kada nema legitimitet i ti si pokrao izbore pa vladaš na vaših 12%
veli dodo, slušaj kristijane, imam i ja konja za utrku... ili još bolje.... i ja sam konj za utrku.. 🤣🤣 ja bih na tvom mjestu naručio doživotnu raciju apaurina... trebat će ti...
On će na psihijatriji završiti kao šizofrena paranoja
Ruku na srce Trojka nije nivo koja se može uhvatiti u koštac sa Dodikom i Čovićem ili bolje rečeno ovaj dvojac ih mota oko malog prsta.
A ko je nivo za Dodika? Da nije SDA možda? Pa oni 25 godina ovo s njim radili i? Evo sad kulminiralo, a zašto? Zato što narod šuti i samo piše komentare.
Žali bože naroda što trpi imbecila