Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusti budalu nema on pojma sta njegov diktator radi ubire pare od sirotinje kad klisne bice njihov heroj a para nidze nek jedu travu kad su ko ovce i gori
Pa upravo to sta je kome strateski i nacionalni interes govori ko je u 21. a ko u Srednjem vijeku. Dodji bolan u Sarajvo vidi sta je civilizacija, prosetaj carsijom, popij kafu u kaficu, vidi kako veliki objekti nicu, pogledaj operu u pozoristu, otidji na koju izlozbu u galeriju, pogledaj film na SFFu, posjeti muzej, Bogu se pomoli u sabornoj crkvi, prodji pored Vjecnice koju su divljaci unistili, druzi se sa turistima koji su dosli da uzivaju ovdje.... Zar ti nije dosta rata, mrznje i zlocina?
Strateški i nacionalin interes!!!! Ako si lud,nisi glup pa da ne možeš shvatiti zašto.Uvezujemo teritoriju,nema potrebe da se ide kroz federalni dio Teherana (Sarajevo),kada putujemo ka MAJCI SRBIJI.A ne bojte se mošnjaci,kada krenemo u samostalnost,ostavićemo vam vaših 24% rezervata.Biće granica između vas i nas.Vi još uvijek živite u srednjem vijeku,tamnom islamskom vilajetu.Između vas i nas je civilizacijska razlika.Mi smo u 21. vijeku,a vi?Bolešnjaci- mošnjaci.
A đe je nama aerodrom???Obećo si jeba ga ti! Tako mi svetog Vasilija, neću glasati za tebe!
\"Regionalni put\" je strateski i nacionalni interes?
Bio na otvaranju, provozao se novom saobraćajnicom, mogu samo reći da je vrhunska i sto je najbitnije skoro 90% je osunčana tako da je milina voziti.