Komentari (344)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U RS-u NE MOŽEŠ KUPIT ČOKOLADU A DA DODIK NE DOĐE NA OTVARANJE.
@donniebrasco UZ TO IDE GOVOR DA JE TO SRPSKA ČOKOLADA KOJU ĆE DA SRPSKA USTA JEDU itd
@donniebrasco malo ti je glupo poredjenje........Dodik je medvjed nad medvjedima, takav po mom misljenju moze samo raditi na njivi ili u rudniku.......ali otvaranje 70 km autoputa je za skinuti kapu dole !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo gradite našu Bosnu, nije teško promjeniti naziv autoputa!
@vitezovi_reda_zmaja: Da, da ... NASU Bosnu i Hercegovinu, nas svih.
@VenaCavaSuperior: Jos je smjesnije gledati vas nekoliko sa preko pedeset korisnickih naloga, kako se sami sa sobom dopisujete. Jbt., ne volis nista bosanskohercegovacko a po cijeli dan dangubis na bh. portalu. Tragikomedija.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Shatro sve on, jeste ali u klincu... Copy/Past Neka autoputa i da bog da ih bilo i uz duž i po prijeko jer nije to napravio ni Dodik ni Izetbegović ni Čović već narod koji je iz svog džepa izdvajao novac i to je narodni Autoput a ne ničije prisvojeno vlasništvo, lahko se kurčit preko tuđih leđa.
masala masala Bosna se gradi
masala masala Bosna se gradi
A neuron is an electrically excitable cell that receives, processes, and transmits information through electrical and chemical signals. These signals between neurons occur via specialized connections called synapses.
allah te nagradio mile sto nam nasu seher bosnu gradis
Dodik otvorio autoput Doboj - Banja Luka i poručio: Evo im 9. januar kroz srce RS-a ---------------------- TAKO JE LEGENDOOO!!!
Put će ostati, a naziv ćemo lahko promjeniti. ❤️🇧🇦❤️
@drenovicuros samo panicite...pravda vam puse za vratom
@drenovicuros Pa nije ni Zlobo skrstenac pa je bilo ubi nas NATO
Oj Dodice, rodila Te mati, Tebe voli Srbi i Hrvati a i Bosnjo sve promijeni boje kada cuje casno ime tvoje !
ahahahahahahaaaaaa opaaa
Bosanski Srbi, nego sta nego Bosanski...
Jesul Bake i Cova prisustvovali otvorenju?
Komunjare i balije ce opet glasati za srbe i tkz. ostale
Dodika i Sebiju za predsjednike dobitna kombinacija
Hvala dodo, sad je puno lakše doći u šeher Banja Luku
Treba glasati za SDS, SDP....pa da sjasu sa vlasti mafijasi i dodju obicni kriminalci na vlast. A sudije su jos gore od svih njih.
Lopovina svjetska. Nadam se da ce izgubiti. Pozdrav iz RS.