Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko kao DODIK, VUCIC, CRKVA i kupljeni mediji ne rade na samounistenju srpskog naroda.
@amy88 ... haha... jel mile opet guzzi musliće? ... bez vazeljin. 😂😂😂
Jest mu krivoooooo što hoće da ga maknu iz Predsjedništva države Bosne i Hercegovine.
Mile, seljačino, nisi tom Gospodinu Švarcšilingu ni da pereš noge! A to što arlaučeš na svakoga sa Zapada je super! Samo nastavi!
Svi ste bar jednom u zivotu podigli neki kamen ispod kojeg su odjednom uznemirene zivuljke (baaje;-) 'razletile' na sve strane. Tako meni izgleda ovo sa Dodikom, kad njemu neko pljune istinu u lice onda se na klix-u pojave raznorazne zivuljke koje svojim komentarima panicno iskazuju podrsku fireru i zlocinackoj tvorevini zvanoj republika šumska.
Uredan je svarc siling
On će seljačina iz Laktaša pričati loše o nekom. Svašta sebi dopušta papak.
i Putin je neki dan rekao da dodo pada, isteko rok trajanja
Da si tako nesto rekao Pediju, davno bi otisao u politicku istoriju
Zabranu mu treba dati u citav svjet pa ce ga sisati u laktasima i banjaluci
DOBAR TI JE BIO KADA JE SMIJENIO POPLASANA I TEBE POSTAVIO??? TADA JE BIO DOBAR I NIJE BIO SRBOFOB?? DODIK JE OBICNI KRIMINALAC I KAMELEON!
No god kaze nesto za srpske zlocine on6je srbofob
A ko mu kaže jaoooo
bolan Mike bilo gdje drugo u svijetu bi bio streljan jer si drzavni neprijatelj, samo ovde mozes silu prosipat'. na tvoju dusu, i na dusu svih srba koji su te izabrali. odosmo svi u PM jer vam nismo dali da se pripojite srbiji.
Glavonjo, sve se to i na tebe odnosi, da si parazit svi znamo odavno, niko BH srbe ne uništi ko profiter iz laktaša i prethodnik mu s durmitora, tako da si i srbofob nesumnjivo. M ti J lopovsku
šTO SI KUKAVICA? šTO SE BOJIŠ VOJSKE?
Majmune što si neuk? Jeli ti to naredio Vučić? Vojska mora ,treba i ići će na granicu svoje države BiH.
Dodik je parazit i to pantljičara od deset metara.....