Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U RSu izjednacen broj penzionera i radnika. Tamo prijeti opasnost od gladi
U RS-u je koeficijent 1,2 u FBiH 1,3 (provjeri podatke) - nemamo ni mi puno razloga da likujemo.
trix876 iskreno ko i jeb te penzionere oni godinama glasaju za istu bandu koja ih pljacka godinama i kad se trebaju ljecit idu u Tursku ili Hrvatsku što i kažem neka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahahhahaha al ga Vukan spusti, Bože
Sram da bude politicare, dok hlade guzove ...ovamo gluposti pricaju, trebamo ih sve skupa u rov u Ukrajinu poslat, prodisalo si se...
Jel sad prokleo Bosnjake ili nije
Šta statistika govori za pet godina više će u rs penzionera da bude nego mlade radne snage prema tome penzionerski fond u rs je pred kolapsom,to se pominje najviše za pet godina a najgori mogući scenario 2025 godine glad će da doće u penzionirske domove.
Poziv očajnika, zatvor ili Rusija
Ček,ček! Zar nije trojka napadana da sarađuje sa njim, a ispade da je njemu sve gore?!
Fasisticka tvorevina, koju je stvorio svojom nesposobnoscu i naivnosti alija izetbegovic!
Šta kaže Trojkuša ,..; je li ovo taj novi Milojko..? Ili ima i još novije ...?
A jesu ovi Srbi zadrti sa svojim srbstvom vise. Tacno znas da je nacija mentalno nerazvijena cim im je glavni fokus jacanje nacije. Tako je i Hico bio za Arijevce pa im se sad vijori zidovska zastava na svakom koraku Njemacke. I sta sad? izginulo pola svijeta radi niceg.
Ode Dodik u vraceve, Baca kletve
Baba narikača.
E moj ćetalju da si pametan pobjegao bi već,tvoji će te strpati u aps.
Još malo pa će mile crnu magiju da baca na opoziciju.
Ja,ja dodo. Primala se klavijatura rodžače
Koliko sam razumio, on reče da su i Bošnjaci Srbi. "Osim Bošnjaka, svaki Srbin koji ne glasa neka je proklet." Znači, i Bošnjak je svrstan u Srbe.
Ostalo mu je još samo to. Da proklinje. Samo Bog ne sluša ratne profitere, kradljivce, štimatelje tendera, onoga ko veliča genocid i ratne zločine..... neka se on čuva kletve mazluma od njega zalima, a mnogo je zuluma napravio ovoj zemlji. Bili bi sigurno negdje dalje i bolje bez njega svi i Srbi i Bošnjaci i Hrvati koje proklinje. Malo mu što nas je pokrao.