Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa tuzilastvom mile? Pod tvojom je kontrolom, nije valjda da tuzilastvo radi punom parom, ali za ine koje narod nije izabro
Ona ce biti jos dugo a Dodika nece :).
da je osa agencija svih...dodik bi uhapsen bio...nego je agencija od njegovih koalicionih partnera...pa je zato dodik na slobodi...
@yeba.mene.drzava Koje su tvoje zamjerke na rad OSA-e osim što je tu posmiješno uhljebljen nepismeni Osmica ?
yeba.mene.drzava svi mi vrlo dobro znamo ko stoji iza tog profila. Ne brini se i tebi će neko dohakati SDP jeste možda upleo svoje prste u sve sfere državnih službi, ali vjeruj da nećete još dugo. Neće ti ni Nermin Nikšić pomoći.
@TahirLudi Vidjeli su na TV no sikiriki. A njima to odgovara jer je bitno da su patriota u srbovanju..nema veze bjeda i zaostalo bez skole..
ti imas sve pod kotrolom hoces i OSA to je neprihvatljivo
Tebe nece biti majmune. Ps. Ustvari prasac
Po Dodikovim bulaznjenjima (tzv. izjavama) se moze zakljuciti da li ima tvrdu ili mahku stolicu. Danas je nadut a ne mere prdit, pa je pomislio da mu je OSA nesto u sarmu turila.
A ti bi kontrolu haaa seljacino laktaska??? Majke se sam sebi najjjebbao u zvalje pogane
Ovaj opet odlučio da dokaže da je ljevica pod kontrolom SNSD-a i HDZ-a, jedino oni i napadaju OSU, što znači da je OSA jako dobra u obavljanju posla, ko zna koliko bi genocidni divljali da je nema.
Nediraj mile u osinje gnijezdo 🐝🐝🐝🐝
Bio sam u rudom i cajnicu gluho bilo gluho bilo srednji vjek
Jeb ti sjeme vlashko ti ces odredzivita sta ce bit piz ti materina znas ti dobro sta ce vam bit u buducnosti zato zuris da zakuhs.
Ako ovom DZIIKANU smeta OSA to znaci da ta agencija radi sve sto je dobro za ovu drzavu. Dzikane nece biti kako ti kazes !!!
OSA agenciju neka zamjeni "Noćni vukovi" Spavali vam sa mama vašim.
Jel lupio šakom u sto dok je to izgovarao?
Genocidni cetnitet mora bit mjesto svih, mjesto gdje su svi ravnopravni, mjesto gdje se uci Bosanski jezik ili ga NECE BITI.
kako stranački covjek moze biti direktor obavijestajne sluzbe?? Kako jedan bivsi AIDOVAC moze biti na celu drzave 3 naroda??MRTVI SDA I ON NA ČELU OSE!! TO SAMO IMA KOD NAS
Debeli krmak Pas koji laje ne ujeda.