Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je vrsila pritisak. Vidi kako ti ekspresno izbrojase glasove 2018. a 2014. se mjesec dana cekalo na rezultate. Obecao si im elektroprivredu RS i eto te u Sarajevu.
Klasična seljačina.
Predsjednistvo BiH: Dodik, Dzaferovic, Komsic...Lud, zbunjen, normalan
@copycop Ne laprdaj.
Toliko žalosnih komentara protiv Dodika a ovamo skaču kad Komšić kaže Hrvatima da se ne mešaju u unutrašnje stvari BiH. To više nije licemerje to je dijagnoza.
Vlahahahaaah, kako si komičan, otac te ebo! Vlahaahahaha kažem ja, pajac je stigao u grad.
Ona ga je tebi zavukla do bubrega i jedino sad mozes da hrokces koliko hoces ali ti povratka nema.Sad bi ti i ovaj novi derpe sto dolazi mogao jos i brnju naturiti i onda si zavrsio sve svoje
Dodik dere i ne vadi
Dodik glumi mangupa jer vidi da ga Niko je sankcionise,a da mu stave ekonomske sankcije skicao bi ko pas
Heh, ova baraba je kraoglasove Bosnjaka. Sad je pitanje, da li ga zbog toga treba uhapsiti cim dodje u Sarajevo ili ga pustiti da dolazi u predsjednistvu gdje ce ga Zeljo i Sefik preglasavati kao sto su on i Covic Bosnjake u CIKu i na mnogim drugim mjestima.
Je l' to onaj sto je rekao da ce otpustiti svakog ko ne glasa za njega?
Mile pušač kurčeva
Aktuelni predsjednik RS Milorad Dodik izjavio da po preuzimanju nove dužnosti namjerava da iznese inicijativu o priznavanju Krima kao dela Rusije.
@damirJusubasic Da, Sefik je obecao da ce preglasati Zelju zajedno za tu ideju?
Matematički se čini da Mili neće biti lako sa dva muslimanska Ćlana Predsjedništva, ali poznajući njihov intelektualni "kapacitet" u odnosu na Milin, Mile će ih vodati žedne preko vode. Još je jedna zanimljivost u pitanju. Naime, svi govore da je rezultat 2:1, a ja tvrdim da je 1:1 jer Sejdo Khomšić nema realnu mogućnost veta, dok ostala dva legitimno izabrana člana imaju.
kasno se yebeom tjesiti
@Sintor Glupavo Poture, naravno da ima pravo veta, ali taj veto nema nikakvu realnu snagu bez potpore hrvatskog kluba Doma naroda. A potporu nikada neće imati, u bilo čemu, jer ga nisu birali Hrvati nego muslimani. Dalje, sam si naveo neke mogućnosti u futuru iz čega je vidljivo na što ste spremni ako ne dođe do izmjene Izbornog zakona BiH. Sreća što je odluka Ustavnog suda BiH na našoj strani pa takvu mogućnost nikada nećete dobiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
cekaj, jos zvanicno nisi ni izabran a vec napadas na zenu. Ovom je u kriv da se sili nad zenama. Sta je samo govorio novinarkama za pleme mu se neznalo.
Ori Mile,al duboko,moj oraču plavo oko..