Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavonjo ne se-ri vise..........SIKTER !!!!! Ne znam samo ko je onda doveo srbe...ruse....grke itd 92 da ratruju protiv golorukog naroda......SIKTER cobane !!!!!
Daleko od toga da je poglavar Cerić cvećka aki daleko je više SPC involvirana u zlodela koja su se dešavala u Bosni,čak šta više SPC je imala jednu od ključnih uloga u tom pohodu.
stvarno taj dodik je slucaj za ludnice on nema karaktera ni pameti sije samo mrznju neka se zabavi da izvuce nas iz krize
ja da sam srbin bi se pokrio preko usiju zbog ovakog seljaka, stvarno.....jos majka nije rodila na politickoj sceni...
@5 korpus......vi cobani cetnicko genocidni.....sto ste prasili nekoga....prasili ste......ja bi prije rekao da vas je Dudakovic sa petim prasio i na kraju rasprasio iz krajine papak !!!! SIKTER
Sta vi cekate? Da vam neko da koricu hljeba? Da vas naprasimo pa da jaucete na CNN-u? Budi malo jasniji.
Bosna je srpska i ruska, mudzahedinska sigurno nije. Rusi su u Bosni u svojoj zemlji, a Arapi nisu. Toliko za ove sto porede bracu Ruse i one kamilojebce.
A ko dovede Ruske i Grcke dobrovoljce genocidni vepre ? btw Imas Rusko groblje u Milicima pored Sarajeva
Mi cekamo.
Šega mi ovo kako bosanski fašisti i anti-fašisti uvijek imaju identičnu priču, i koordinirano je pričaju. Sjaši Ratko da uzjaše Zlatko. Baj d uej, da, nama je došlo pomoći par stotina mudžahedina (među kojima je bilo i nemuslimana, Iraca npr.) - al ko dovede sve one silne rumune, ukrajince, ruse, grke, armence itd. sa jednim jedinim ciljem - pljačka, klanje i silovanje? komunisti = č.e.tnici Slava Bosni do zgorenja svijeta!
mlate praznu slamu i jedan i drugi.
je njegovo \"zalaganje\" i trpanje u isti kos kod svake izjave uvjek ima i ono \"i hrvate\" jeftin stos i izlizan ......i kao sto svako normalan to vidi jasno je da on samo skrece paznju sa pravih problema ...... apsolutna kopija slobe sa istim izjavama i nekom lafinom u nekakvoj ugrozenosti i hraljanju u nekom nacionalizmu ..... to definitivno uvjek i bas uvjek pali kod srba ...... sve im vode ko preslikani a zna se i kako zavrsavaju ti isti
Kako se niko ne nadje da likvidira ovo vlasko krme;
Jel protiv srba koji su krenuli da ih kolju i istrebljuju?
Pa jeli to predstvalja nekom problem što su ti ljudi došli da brane Bošnjake .... od agresora....... ko je čije kuće palio i ko je logore po Bosni otvarao..... dali su Bošnjaci maltretirali goloruko civilno štanovništvo po beogradu, Kragujevcu, Vojvodini ili su to radili Četnici, i JNA po Bosni i Hercegovini..... i sram treba da je ove države koja je iznevjerila posle rata te ljude koji su nam spasili hiljade i hiljade života.... u toku rata .... a nakon rata pod direktivom Zapada isti Bošnjaci su ih procesuirali, deportirali ili predali nekoj trećeoj zemlji..... što nikad nije trebalo uraditi. Šta dodigggg..... nepriča o onim hiljadama plaćenika koje Mu je Milošević i sveti.... Sava .... poslao preko Drine..... koji su počinili zlodjela kojih bi se i životinja postidjela nekamoli čovjek.... Neka se zahvaljuju Bogu što je Aliji rahmetli u Dejtonu rečeno stop ili ćemo po vama inače bi oni danas imali mjesto srpske jednu enklavu.... negdje na tromeđu između BiH, Crne Gore i Srbije.
Treba on da digne spomenik izetbegoviću, a može i ceriću i komplet garnituri sda. Da nije njih bilo ne bi nikad dobio državu.
A ko je doveo pola Srbije, celu bivšu JNA, Ruse, Bugare, Grke??? Da nije možda Cerić, ili neko od 10.000 mrtvih civila iz Srebrenice? Mozda pak neko sa Markala, Ferhadije, tuzlanske kapije...