Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veproni puko skroz na skroz..
Neka Dodik malo prelista te referendumske izborne 1991 papire iz Banje Luke pa će vidjeti u kojem su broju Srbi bili opredijeljeni za nezavisnost BiH. Ako želi da koristi istinu. Ali on vodi propagandu i to vrlo neodgovorno
Prasac se predoziro brljom i čvarcima. Pao ko gnjila kruška pa pokušava skandalima doći u žižu javnosti.
Ako muslimani podju kad vec SERES budi siguran da to nece biti pobuna vec rat i to do istrebljenja !!! Jednom ste mogli MUSLIMANE ZAJEBAT i nikad vise !
Bice tebi pobuna u sopstvenom dvoristu a nije bitno ko ce naredjivat a ko predvodit
Ukrmljena posrbica
Dajte majmunu bananu da se smiri
Ala ovaj gari, ne znam dokle će
Tvornica problema radi 24/7. Mami svojoj muz bio.
Prvi naredni odstrel divljih krmaka treba da presudi i ovom kapitalcu.
Legenda, jednom rijecju, legenda.
psihopata ludjak...treba govno dzikansko zatvorit
Meki Bosanski međed.🤭
Evo, baš samo o nama razmišljaju ! Nemaju drugog posla!
Vidi se da je sve dogovoreno.Ovo je da bi stranci nastavili da ponizavaju Bosnjake a da daju Dodiku i Covicu sta god hoce.Sve dogovoreno.
Hahahaha ,ma mrss budalo
Nećete vi niđe
Umije bosanac
Ameri jedno misle druge govore trece rade sto bi prebodu bilo Dodik je njihov covjek. Cuvaju ga jer je koperativan u nekim sferama koje je u njihovom interesu. Doveli ga na vlast i pomogli da pokrade glasove. Bosnjaci pamet u glavu mi nemamo prijatelja. Ako se oslonimo na ikoga pogotovo zapadnjake bice nam opet vise srebrenica. Opkoljeni smo dusmanima.