Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi li vidio Dudko oni dobili cak 5 milijuna a tebi ni feninga nedaju.Bas su bezobrazni i jos se ljute na tebe😂😂😂.KOJI SI PODLI I POKVARENI UBLEHAS DUDKO AL TE NIJE TESKO PROCITATI
Ramiz Salkić : " Dodik se može smiriti samo hapšenjem "....jedino tačno
mamlaze a što uvjek kopiraš komentar , pa onda komentiraš ....i yevali te Turci i turski harač mitomane đikanski , samo su vam Turci u glavi od 1389. yebo ti pas mater , i tebi i turcima...boli me ona stvar za Turke.
novibosman345 Istina, velika...
KRMAK COJK.PA GA JEBII
Ja stvarno ne znam kako ga svijet trpi, ili je to njima u interesu
Ne razumjem sta je problem da se uhapsi neko ko prica i radi kao Dodik??
Cim opozicija sjebe Mileta i daju pristanak za NATO, Amerika obecala oprost dugova. Rekla mi pticica.
A cuo je na Radio Milevi, garant. Svako onaj ko se ne slaze sa njegovom politikom je americki placenik, a i 80-godisnja baba Ljeposava garant je podmicena od strane Trumpove administracije a zauzvrat ce jojo biti podmireni troskovi sahrane i grobno mjesto.
Heheh za 5 miliona popne se jaro na zgradu i tebe i 10 jos sruši kakva vlada i nebuloze.. sjenke svoje se bojis gnjido.
Aha o 5 miliona je rijec znaci ahahahahaha a tenkovi i pravac banjaluka na vlast nista a, a,a,a ??? cojk pravo trenira glupos hihihihi
Kae DOdick, "ne bih nikog da imenTujem, al imam te podatke iz tih revelantnih enstitucija, sve sto je smrdsko je potplaceno izvana"
Daj bolan duduke i nama malo te trave što pušiš, nemoj biti sebičan
Kad vidim šta su vlasi dobili kada su SDS zbacili sa vlasti i doveli ovo govedo, nekako mi Bake i ne izgleda loše....
@ninina - za dodika ne bih dao ni ono što sam maloprije istovario u wc-u ;) Šarović, Mektić, Crnadak... Inteligentni i obrazovani ljudi, i pragmatični političari ! Ovo govedo - da je normalna država ni portir nigdje bio ne bi
@ninina "DA JE ON DOBAR TA VAS NE BI VI NJEGA PLJUVALI VEC VELICALI KAO STO TO RADITE SA MEKTICEM I SAROVICEM." Tacno. I sta ti je ovde nelogicno ?????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovdje jedino što je više propalo je RS. . .Kakva je sad priča o 5 miliona . . .
DOBRICA ĆOSIĆ u grobu se okreće😂😂😂
zar toliko vrijede da ih sa 5 miliona mozes srusiti? kad lazes bar lazi okruglo da se kotrlja
Dodice ti nijesi RS. Mrs nazad odakle si dosao.
@dis3 Sta me pitas? Kako je SNSD pobijedio u Nevesinju?