Komentari (358)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nacionalizam je tema za ljude sa 300€ mjesečnih prihoda. Sa 500 se već priča o kafićima i garderobi. A preko 1.000€ o zdravoj hrani".
@kolovrat Glupsi.
@KolovratSrbsky Stvarno si na nivou majmuna!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
U Zenici imate ulicu koja se zove srpska mahala. Pa jel to smeta bošnjacima, jesu li je izbrisali, zabranili i sl.? Jesu li bošnjaci toliko opterećeni nazivima ulica, gradova? Ma srbi su bolesni, tu dvojbe nema, samo budala uvijek zadnja skonta da je budala...
Odlukom Ustavnog suda BiH naziv Srpsko Sarajevo je proglašeno neustavanim i diskriminatorskim prema Bošnjacima, Hrvatima i ostalim građanima koji nisu srpske nacionalnosti, jer je sadržavao odrednicu "Srpsko". Nikakav referendum ne može promijeniti odluku Ustavnog suda. Predizborna šuplja
samo budala može ceo jedan narod nazvati bolesnim tu dvojbe nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dodo, ti si svoje odvozio.
Tako je i onda zbrisat u Banja luku jal u Beograd a kako je krenulo bliža je druga opcija.Nego ti nogu podstanarima za svaki slučaj.
SELO JE SELO. SVI ZNAJU DA JE TO LUKAVICA ILI DRUGIM RJECIMA SELENDRA NA KVADRAT.
Dodik je kralj!
Lako je biti "Do Dick" kad imaš ovakav narod! Ništa drukčije nije ni kod ostalih nacionalnih vođa...narod ih održava, nisu oni ništa krivi!
P R E D I Z B O R N A
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pratite Facebook stranicu prof. Mirsada Hadžikadića i pomozite da se razbije medijska blokada! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Svako ko pije i prodaje Vitinku i Viviu vodu direktno podrzava Dodika i njegovu predizbornu kampanju i njegovog kuma vlasnika istih fabrika, nacelnika Zvornika napadaca na novinare...Zna se da je on u pozadini vlasnistva istih fabrika preko kojih pere pare , a u cijim proizvodnim krugovima su pronadjene masovne grobnice.... Nase patriote se prodale za suncobran i gajbu vode gratis....
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pogledajte #MH2018 - https://www.youtube.com/watch?v=vRS5tv3bDeI Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. #ijasamiskra
Meni se cini da je vlast opasnija od droge. Ovaj gore bi sad gurnuo Srbe u rat samo da mu neko kaze da je to jedini nacin da zadrzi fotelju i pokradeno. Boze me sacuvaj kakvi krvoloci su se namnozili na Balkanu.
Šta je sa Kukavicama kod Rogatice?
Ma popusit ces ti!
Ništa novo od retarda. On ima neku dijagnozu sigurno. Svi smo mi imali prijatelja koji je bio kontra svih. Tako i ovaj moron kad bi mi mu rekli hoćemo RS nezavisnu on bi reko nećemo mi Srbi jer nas nije niko pitao. Ja ne znam dal on ikad pročita šta je sve izjavljivao.
Pale li ove price jos u RS?
Ma može se ono zvat i Americko Sarajevo, al muslimane iz njeg nikad istjerat necete!