Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isporučuje li Gasprom naftu i plin BIH ? Isporučuje. Pa kakve onda sankcije ne izmišljajte više matere vam.
de recite koje su to sankcije ? u kojem sektoru ? gdje ?
Pa kako da znamo mi, vidis da dobijamo nepotpune vijesti... no obzirom da su i Vucic i ministar sigurnosti to potvrdili, stoposto je da je tacno, barem na neke sankcije, ne sve, npr pisalo se da Lavrov ce pricati sa Dodikom u Srbiji jer u BiH ne bi mogao...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mile napredovao sa švercom, sa cigareta na gorivo, ebe se njemu za Srbe i pc
Ma sirovina obicna tj govedo obicno
Pa cika putin prebacuje oci javnosti s svoje pudlice dode. Sigurno mu je obecao da se strpi jos godinu dvije da zavrse ukrajinu pa ce mu poslat svoje komade metala da se odcjepi od BIH.
Koga briga sta mediji pisu. Treba gledati nas interes. Nama nije u interesu da se uvlacimo u ovaj rat, biramo strane i da se prave unutrasnji problemi zbog istog. Ukrajincima sve najbolje ali mi smo 100% ovisni od ruskog plina i imamo klimavu drzavu.
Šta je zanimljivo u ovom članku?
Zasto krmku dajete toliko prostora nije mi jasno
Ko vas pita izašta? Uzivajte u lijepom danu, učite se ne mrziti, kratak je zivot. Poyy iz hladovine.
Putin je 3 metra pod zemljim evo vec 23 dana! Fantomske slike i susret snjim
Svi ste zaboravili kad ste isli kod Vucica na na pelcovanje a sad mrzite vlask@u republiku.
Da, otrovne vakcine koje služe za depopulaciju koje je dao Klausov igrac Vucic...
Izgleda da je Klix ovdje jedini koji obmanjuje javnost. Tri kontradiktorna članka na istu temu u kratkom rasponu. Čestitam Klix "novinari".
Smrad je to srpski
Sjecate se u skoli kad smo ucili o domacim izdajnicima? Meni uvijek nije bilo jasno kako neko moze biti toliki nacionalista. Evo zivimo vremena gdje su "domaci izdajnici" na vlasti i podrzavaju ih ljudi. Ja ni sad ne mogu shvatiti da vecina ljudi ne gleda sve ljude isto.
Pa domaći izdajnici su razvalili Jugoslaviju!
Gorivo do kraja godine 5 km danas sam tetsirao svoje biciklo nije lose jos sam formi
Ma Dodika da nema trebalo bi ga izmisliti cirkus od covjeka.
Smrdi