Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebe Baja , ne vadi . Bake , place .
http://www.fena.ba/img/c/750x450/upload/Arhiva_stara/Bakir%20Izetbegovic/bakir%20izetbegovic5.JPG
http://www.fena.ba/img/c/750x450/upload/Arhiva_stara/Bakir%20Izetbegovic/bakir%20izetbegovic5.JPG
Samo Srbi bez karaktera i bilo kakvih moralnih normi,bez imalo stida hvališu se da su većina u opštini gdje su počinili genocid...
Sta je ovo, ovako malo komentara...dosadio si do dick-a svima davno
dodik, je l' ti ikad iko rekao da smaraš sa svojim glupostima, nisi zanimljiv uopšte, ako ti je dosadno hvataj se krampe, lopate, kosilice... i poštedi nas od bezveznih izjava koje si već i zaboravio da si izjavio.
Dodo ti si do boli besraman! Ja bih se barem stidio onih majki i ljudi u Srebrenici.
Шта ту прави комбинаторику са СДС-ом. НЕка да Мунири 500 марака више и завршена ствар. Грујичић остаје трајно на власти...
Stebrenicu vam je žrtvovao Alija kao što će mu sin žrtvovati BiH. Zar ne vidite da je to osmanlijska škola, a ne časna, vrhbosanska, dok su je hrvatski banovi i kraljevi kroz stoljeća štitili od nezasitnih barbara s istoka. Sve što ima kulture u BiH zahvalit je Hrvatima, sve što ima zaostalosti, to je orijentalizam, bilo bizantski ili osmanski.
@hawkeye kaj nam fali? baš smo cool :)
E baš da priupitam ove"muškarce" što su me maloprije kritikovali jer sam rekla svoje mišljenje o Minki:zašto se ne mađe nijedan među vama da ovjeri ovog krmka?Lakše je jelda kavički piskarat po portalima a plašit se svoje sjene.
Probaj ti vecinu odrzati u svojoj kuci a za ostalo se nemoj puno da sekiras jer to samo tebi skodi
Kada nasi klocevi ne znaju (ne zele) da odrze jedinstvo u ovom gradu,od srca zelim srbima sve najbolje .Nasi kokosari zeljni hebene fotelje su izdali bosnjacki narod i sve sehide koji leze pod zemljom u Srebrenici.Te balije treba protjerati iz tog grada,jer ga nisu ni u kom slucaju zasluzili,gledajuci samo svoje interese! Ovom prilikom da po prvi put cestitam Dodiku,jer stvarno u jedinstvu je snaga
Pusti ba većinu, pozabavi se zdravljem, mozak ti je izgrižen.
jest ruzan brate dragi
Zivio Bakir sultan od Sarajeva Udri vlahe!
Ovo uz baketa i covketa samo samo streljanje rjesava. I ti klix novinaru ako imas bolje rjesnje ponudi ga umjesto sto brises komentare.
Alija je prodao Srebrenicu za Sarajevo, tako da imate potpuno pravo na taj region, samo postujte zrtve koje je Alija prodao, i bice sve OK. Sjecam se Dodo kad si odrzao pocast zrtvama prije 2 godine, mozes i ove. Hajmo malo pomirenja i tolerancije, i moze to funkcionisati.