Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
počelo je počelo :=)
a sad ona nasa dobro poznata R E F E R E N D U M Av AvAv Av!!!
ZATVARAMO KNIGU.... DODIK JE LOPOV... KAKO DA SE COVJEK OBOGATI????? POSTENO NIJE SIGURNO.
IGNORIŠITE OVU BUDALETINU,LAŽNOG srpskog FIRERA.
Pa,gosp, Bojicu-zar ti josh nije jasno,da je Velechasni gos,Dodik upravo i postavio Kuzmanovica na funkciju za predsednika\"REPUBLIKE SRPSKE\"i vidish li,da za 4,god,josh nijedne obecane izjave koju je davao u vreme izbora,te se pokazao,potpuno nesposobnim,onda nam je svima jasno,osim tebe,da to mora da chini gospodin Milorad Dodik,i omjesto da mu u tome pomognete,;VI;mu zelite ga odmognete(Sramno)Jer i to sve shto josh imate u (RS-i)upravo imate zahvaljujuci samo Dodiku,i nikome drugome!!!
o sebi se zabavili
moze Dodo da ga šipu loma..
Mihaljica se ne slaže sa politikom Borisa Tadića. A sa kakvom se politikom slaže. Šta i ko je bio predsjednik Srbije prije Tadića. Tadić je samo naslijedio probleme koje su inicirali političari koji su bili prije njega.