Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu Amerikanci nego ti i tvoje prijetnje ratom tj secesijom. A sad nastupaju englezi i ukidanje genocidne tvorevine kojih se ti sa razlogom bojiš godinama
Samo, Svaki prekid saradnje sa Miloradom Dodikom i RSom moze donjeti promjene.
Bila im je čast biti na crnoj listi, smijali se i pjevali ........... sada kada su bankovne kartice blokirane, jao-kukulele !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Gdje je sad onaj ponos, sto ste na crnoj listi? A srbende niste se valjda prepali kme kmee
Bila im je čast biti na crnoj listi, smijali se i pjevali ........... sada kada su bankovne kartice blokirane, jao-kukulele !!!
ma gotov je laktasenko i uskoro ide i covic za njim i u oktobru njihove trojanske kucke tik tak tik tak 👌
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ispred goricinog restorana red od do palate🤣🤣 na veresiju molim vas
Jesi li dolijao?
Svi mi znamo da sankcije nisu nikada bilo kome dobro donijele. Bilo to da su bošnjački, srpski ili hrvatski političari u pitanju. E ima ono "ali". Ne mozes ti Dodik, trećerazredni političar, iz zemlje kao sto je Bosna, mala tačka na globusu, da ideš kontra velikih sila. Ne možeš danas da kažeš jedno sutra drugo. Dođe to na naplatu kad tad. Amerika te dovela na vlast, ja vjerujem da će te i zbaciti.
Sve ce vam zabraniti i mi cemo da to podrzimo sa zadovoljstvom
Dodu boli zakon i pravda. Dodu boli reakcija. On uziva u akciji, ali nije spreman na reakciju. Mogu mu preporuciti da se baci sa najvece zgrade u Laktasima pa da i njegovim i nasim ljudima bude bolje.
Svo zlo srbima i Republici Srpskoj ti donosiš i tvoja želja za vlašću, a sad kad udare i po džepu nećeš dugo opstati, tvoji će te izdati...
Misliš da je njih briga duduce , ostavise Palestince da ih ubijaju kako im cefne sve zbog svog interesa , a ne da tebe i tvoje uhljebe ne ostave bez para , eee jado jadni i jadni Srbi sa tobom i tebi sličnima ti i tvoji ste najgori za Srbe ,isto ko covic za Hrvate a i ovi Bosnjacki kvazi političari svi za Bošnjake , da je narod pametan kao sto nije sve bi vas u tri lijepe PM zatijerali , mrsss
Pa neka iskazu ponos kao i vozd im, glede sankcija.
Putin i Zelenski skupa odradili ukidanje eresa, a Dodo je zabio autogol u 90oj minuti lizajuci dupe Putinu.
Briga me za to...
Isu Ameri, TI SI ljude, kako ti voliš reči ZAJEB*O
Za sve mlađe koji nisu bili na selu, ova izjava je primjer kako riči vol kada se hoće tjerati, a nema s kim. 😁
Sad te sankcije imaju smisla? Dodika će njegov narod sam skinuti i uzeti svu imovinu koju je opljačkao.
😭😭😭😂
Nisu bez prava ostali ljudi nego kriminalci sa crnih lista, dosta je bilo pljački pod plaštom srbovanja.