Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kontam...pa zasto onda srbi idu u njemacku da rade...zasto ne idu u rusiju i sjevernu koreju kada ih toliko gotive...
@yeba.mene.drzava Iz istog razloga iz kojeg Bosnje govore da su moralni i hvale Tursku i Saudiju, a ne mozes ih motkom istjerati iz "pederske" Njemacke, Danske, Svedske, Austrije itd :)
@yeba.mene.drzava pitas gluposti. zasto mislis daje izmisljena rijech APSURD!
Moze li neko ovom ublehasu objasniti da ambasadori provode zvanicnu politiku zemlje iz koje dolaze. Mozda kod nas ambasador radi kako mu se ujutro m.do nagne, ali u normalnom, kulturnom i civilizovanom svijetu ambasadori provode ono sto je stav drzave. Prijetnja, da ce se zaliti tamo nekome u Njemackoj, kao sto se zalio na abmasadoricu SAD, pravo ce da se primi...
Davno Frenkie reče :" Ti si Dodick ljakse iz Laktaša".
Dodik je autentičan predstavnik neciviliziranih nacionalista i fašista iz republike šumske (BH entiteta koji je nastao na zločinima). Zato, poštovana Christiane Hohmann, veći kompliment sa Vaš rad niste mogli dobiti! Uz zahvalnost za sve što ste uradili za dobrobit BiH i svih ljudi koji u njoj žive, želim Vam puno uspjeha u daljem radu!
Kakav ne ovo retard ja ne mogu da vjerujem
Ne daj se presednice. Ko hin hebe muma
Skandal, čovjek od skandala. Ti ne treba da tu uopšte sjediš, ti nas predstavljaš, predstavljaš ovu zemlju, a non-stop radiš protiv nje.
Kloc !!!
Milojko bre , ti izgleda ne pratiš dešavanja u regionu ( ili pratiš i jako dobro znaš da si past-prošlost) , pa bezprizorno nastavljaš seljaćenje & prostaćenje... slo , cro ,bih , monte negro , kosovo , ...ima još i sledi...!
Sirovina bio, sirovina ostao. Dosljedno, svaka cast.
I sta ce biti? Nista. Evropa je uvijek pasivna. Drugom rijecu nemaju mu da. A Dodik otakcen ko i uvijek, nista novo.
treba obavezno uvesti pregled neuropsihijatra i test psihologa kao uslov za kandidaturu za bilo koju funkciju u BIH
@HomeSweetHome onda bi radile samo cistacice uparlamentu
Sad da su Nijemci pametni, pa protjerati sve i jednog smrdljivog Dzikana sa njemackog govornog podrucja, ionako su samo obicne Ruske Kuurve.
Ovaj ide sad i na crnu listu Evropske Unije haha.
Iskreno se nadamo da će ambasadorica Njemačke prenijeti svoje šokantno iskustvo odgovarajućim organima SR Njemačke, da se još jednom zna čiji je igrač M.Dodik
Čuj radila na štetu srpskog naroda ? Dugoročno gledano, niko veću štetu Srbima ne čini od ovog meda iz Laktaša.
Cijenjena ambasadorice, samo da znate da ovaj ne govori u moje ime!!