Komentari (478)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svatko tko spominje rat nije normalan. Živimo u 21. stoljeću, valjda smo evoluirali da probleme koje imamo riješimo na diplomatski i civiliziran način.
Treba ih pustiti da se otcijepe, sutra odma. E onda svi koji hljeb zarađuju od BiH a zive u rs da predaju zahtjeve za radne vize. Za 7 dana bi molili da se vrate. Pa pale, lukavica, sokolac, svi oni u Sarajevu hljeb zaradjuju. Evo ispisani ste i cao
Kvota za Dodika: 1,30 pobjeze u Rusiju, 1,70 rusi mu se avion, 2,50 umire od rijetke vrste kancera, 2,90 lezi na robiji zbog kriminala... Ajmo pocelo je.
Po cetnicka greska, trebao je na ruskom kaze dasvidanja, a ne na engleskom. I opet my stranci nevaljaju, srce hoce u europu a guzica u rysiju...he he
Pa ima li grama mozga
Sexit bro
Kada je ovako obogatio svoj rjecnik engleskog ?
E dodo dodo cucnuo si u sarajevu !? Samo si se obrukao seljacicu ! Ovdje su izgleda veci mangupi od tebe, narod ti gladan i krezav a ti bi ih jos u rat slao !?
Pa ne znam samo ko ce ratovati za njihove usijane glave i guzice normalan narod i onako bijezi iz oba entiteta podjednako
Mikula bio u pravu: https://www.youtube.com/watch?v=_B9fIS-9LzE
srbi nisu istjerani iz SA vec na poziva tadasnjeg vodstva eresa napustilo SA I jos zasobom palili imovinu da kao ne ostane "muslimanima" malo ko je izmanipulisan u proslom ratu ko sto je srpski narod koji je slijepo stao iz srspke nakaradne politike.. nesto ko njemacki narod 33-45, I jos I dandanas ga srpska politicka elita manipulise... nijemci su barem 45 okrenuli naprijed.. nisu skole nazivali po hitleru I geringu ..
Kenđo anđo boni keribo boni ju boni if ju?
Onda neka ne dolaze nama u Federaciju,neka vide gdje im je bolje
SKUP🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏..SRS
Odgovaraces ti za ovo.
Hahhaha joj ofiraze... Nije to rekao
Imate podrsku braćo Srbi iz Herceg-Bosne!!!!
odakle? trazim na mapi i ne mogu da nadjem