Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik moze propast samo na jedan nacin, medijskom izolacijom i da ga politicari stave na ignore, jer jedino oruzje koje ima su ova prepucavanja a narod glup ko neka stvar samo pase li pase... Znaci samo ignorisati budalu kao sto ga ignorisu sve normalne drzave svijeta jedino mu u BiH koju ne priznaje pridaju toliko paznje.
najgore je sto klix svaki njegov prdez dokumentira i objavi. kad bi ga i oni ignorisali, bilo bi fantasticno
Putem video linka, naravno samo tako, jer takav smrad i ne treba da dolazi u Sarajevo!!! ;)
@LjubavniHoroskop: Ni JNA nikad mocnija 1992., pa je zgovnasmo u Seheru :))) Ostaje Dodiku kao i srpskom agresoru devedesetih da laje sa periferije.
@LjubavniHoroskop Tebi i u tvojoj kući, dao Bog !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glavni promicatelj antisrpskih vrijednosti. Kad ukine tzv RS ostaće zapamćen u udžbenicima.
istina tu i tamo izbaci koje zrnce istine, al uzalud kad je sve u svemu pobudalijo lola
pobudaliJo? :(
Hajde Dodik ispovedi Idi svome Kačavendi U odelu kao slika Bas kako voli Vladika Pomoli se ,Svetom Savi kad ti, ga u guzu stavi I napuni puna usta U ime krsta i tri prsta A kad utrne guza I iz oka kane suza Nemoj puno da vičes jer pravi Srbin bit ćes !!
Zar nije ovaj rekao referendum raspisivati 2018? Ili se ja pogrešno sjećam?
@ZoS rekao pa slagao. Nimalo iznenađujuće...
crko da bog da...
Jadna je ova drzava kad daje pozornost ovakvom idiotu kao sto je ovaj glavonja.
Ti si Mile predsenik bosne... sta tebi vucic moze
Da nema Srbije, na Balkanu bi bio mir. Ljudima nikada dosta rata.
Da nema Srbije, na Balkanu bi bio mir. Ljudima nikada dosta rata.
"Nisam čovjek koji trpi provokacije", rekao je Dodik Kad bi još druge poštedio svojih provokacija, moglo bi se početi govoriti o tom "čovjek".
"Nisam čovjek koji trpi provokacije", rekao je Dodik
Ja stvarno vece,nepismene i politicki nedoradzene budale u zivotu niti sam cula a ni vidjela.Ovaj vepar se brze mijenja od bilo kakvog kameleona a kad njusku otvori slaze.Sve u svemu 100% sazrio za cirkusku budalu
jasan dogovor,god cop-bad cop
To se i ne odnosi na psihicke bolesnike sa sifrom F300,koju ti imas..
Ovo ti je tipicna srpska politicka propaganda; uvjek imaju 'dezurne' provokatore koji ispunjavaju Vuciceve propagandne planove tako da on sam moze izgledati kao drzavnik, mirotvorac. Da covjek ne zna njihovu prljavu rabotu, moglo bi im se povjerovati. Siguran sam da Vulin i Dacic jedva cekaju da vrijeme moratorijuma istekne tako da mogu namiriti sve ono sto ce dotle ptopustiti. Bilo bi smijesno da nije zalosno,