Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je vrijeme da narod Bosne i Hercegovine, bez obzira na nacionalnost, da se osvijesti
Dodik, Baka, Covic, Radoncic, Komsic itd.... vi ste zivi dokaz terorizma. Teror praviti na gradjane BiH od 1995. pa sve do danas na svim mogucim mjestima krenuci od privrednih ustanova pa do skolstva pa sve do normalnog dnevnog zivota jednog covjeka.
Milorade,jasno je da se na SDS i PDP ne moze racunati,da su zarad fotelje spremni da gori i Banja Luka u napadima.Mektica treba u prdekanu odmah.Naoruzavaj policiju,kao da ce sutra rat,nemoj da nam djeca ginu.
Jos samo Zeljko Cvijanovic da koju lovacku baci
ovaj je vise u beogradu nego u banja luci
ruku na srce,dodik je ovdje u pravu....
napusile se vehabije pa pucaju na sve okolo. budaletine kratkih hlaca i duge brade.
Ovaj put se potpuno slazem
Onog dana kad Srbi budu aktivno prozivali četnike i hapsili ih kao što to Bošnjaci hapse vehabije, onda će možda i bit neke šanse za prosperitet i suživot. Ovako, sve dok se od Bošnjaka očekuje da hapse ekstremiste iz svojih redova a Srbi žmire na orgijanje četničkih bradonja, nemaju pravo ni jednu jedinu riječ da prozbore.
Jesi ti normalan.Od koga preti opasnost?,Zivi bili pa vidjeli da ce te vi jos traziti pomoc od Srba u borbi protiv ovih Islamista.Pa prvo ce vas da napadnu pa onda nas.Prvo ce bombe po Sarajevu Zenici pa onda Banja luka Prijedor.Daj Boze da ne bude ali ja se bojim da to dolazi
Mlađane, ja kažem da je problem vehabizma u BiH više nego očigledan, mi Bošnjaci smo spremni da to rješavamo u svom dvorištu, ali ako ste i vi Srbi iskreni prvo prema sebi a onda prema svojim komšijama, potrudićete se da četnike proglasite nepoželjnim osobama
tzv. Predsjednice tzv. Republike Sprske - u pravu ste sa aktom terorizma!
Tko ovog hajduka upita za zdravlje?
CetnikDraza 19.11.2015. u 13:37 A ti se cetnicino ugledas na nabrojane posrbice,*** vas bez nosa!
"Dodik o sinoćnjem ubistvu vojnika u Sarajevu: To je akt terorizma" bolje bi zvučilo: "Dodik o jučerašnjem ubistvu člana porodice Doik u Banja Luci: To je akt terorizma"
ma ko pita ovo krmka o bilo cemu ??
Tako je Dodo,pokupi politicke pone pa makar i na ovako jadan nacin.
i ovaj krmak je potencijalni terorist .. on terorise moje voljene prijatelje u RS-u siromastvom ..
o cemu pricas bre
sad cu nam ja bratko popravit reputaciju na klixu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bosnje=muslimani=teroristi=isil :))))))))))