Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodiku krivo što i on nije dobio pisamce. Ne brini, Mile, doć će i na tebe red, samo što ti nećeš robijat po Holandiji i Belgiji, ne gine ti Zenica.
Kmečiš povazdan, odmori malo.
@TrebinjeNikadJace: Gusle se poliraju svinjskom mašću ili?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
UKIDANJE GENOCIDNE TVOREVINE DAJE NARODU NADU ZA BOLJE SUTRA
@Tvrtkokralj jaro ne znam na cemu si ali doktor bi ti trebao reci u kojoj drzavi zivis ako nista
@Tvrtkokralj BICE VAMA CETAMA TERITORIJA PASALUK NEMA JNA CETNICKE NI EMBARGA NA ORUZJE I ONAKO STE NABRALI PREVISE OTPADI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da da , Milojko ( samozvani Ba-ja ) ...Expresno bre .... Samo što još ne znamo šta će rešiti...nemoj da se iznenadiš , pa onda po svom starom obićaju ( kao u slućaju lažnog poziva kod Trumpa) , da počneš sa lelekanjem i kukumakanjem... Ti si bre čovek sa Američke crne liste . Ko tebe šta pita i ko od tebe uopće traži da se nekom obraćaš ?
sada ga javno Dodo pusi ,uprkos zabrani pusenja na javnom mjestu
Treba ukinuti parazit drzavni zvani RS
Što je babi milo tojoj se snilo.
Gico ti si svoje završio, slijedi ti kraj.
Postoji li Srbin da hoce slagat?
ovaj Dodo nezna sta hoce,sad mu sud u Hagu valja pa nevalja pa opet valja pa nevalja,jes ga prizno ili nisi sta narod lazes ,,ajd sad se lijepo izjasni JEL PRIZNAS SUD U HAGU ILI NE?
Hajde zatvarajte ovo Vnago vise da ne sere vise ...
Blento jedan, nije to ustavni sud PC pa da presuđuje po tvojoj volji . . . ¿??
Najteze je sirovini dokazati da je sekundarna...
pogledajte u kakvom odabranom drustvu je milojko hahahaha https://tinyurl.com/gqxlt2v klix mi 3 puta brise komentar pa sam morao da maskiram url. Na istoj listi su i ravnogorske dzukele ako niste znali.
Ako stranci traze ocitovanje clanova predsjednistva, onda se zna da ce biti dva protiv, jedan za...Zanimljivo ce biti kako ce se ocitovati covic,mada se da naslutiti njegov odgovor koji ce mu nastetiti kao nikad do sada,ali hajde mozda grijesim ko zna...
Kod nas sve neki vracari. Unaprijed svi znaju sta pise u pismu
A niko veze nema jarane
''Osobno mislim da će tražiti očitovanje svakog člana Predsjedništva BiH o zahtjevu za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije. Mislim da je to, ali ne možemo reći dok to ne dođe i fizički '' - kazao je Čović. http://vijesti.ba/clanak/349557/msp-trazi-ocitovanje-svakog-clana-predsjednistva-bih-o-reviziji Bake u komi, reis Kavaz na aparatima, Kasim Trnka na infuziji, Sakib Softic na reanimaciji
@Chvilla tema je vasa revizija..man se Mileta, sankcije budu i prodju nego sta cemo za tuzbu protiv Srbije?
@predsednikMile1 nista postoje pravne institucije da rjesavaju te stvari glupane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)