Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dovedi sta cekas vise 15 godina samo pricas jedno te isto...
Prvo ih nazva invalidnom strukturom, pa im rece sad ovo, a Forto i Niksic i dalje zive u snu o nekakvom proevropskom Dodiku i novoj politici hahaha.
Spreman sam se odmah vratiti iz njemacke i braniti BIH u slucaju sukoba. Nemoj laktasko govedo misliti da nas nema par desetina hiljada koji smo to spremni.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Baja ce biti najzasluzniji za ukidanje eresa i za novu bezentitetsku BIH
to pricate vec 35 godina
Pusti snovi i jednih i drugih.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hajde vise razdvoji se!!! Daj ba da odahnemo vise. Ja uopste ne razumijem nase ove predstavnike koje nece da se odvojimo. Pitajte malo narod da li zeli. 99% ljudi je za podjelu!
Ecestovao sam u zadnjem ratu I ponovo bi to isto radio.Imam dva sina kojie sam vaspitao da vole svoju zemlju I da ne mrze nikoga.I oni bi je branili od ovog vepra I osalih neprijatelja Bosne.
Samo ukinuti genocidni brlog je rjesenje svih problema.
Se boga ti začepi više ti si harlekin
I onda.se Dodik probudio i skontao da se upišao od sreće sanjajući svoju državu gdje će biti doživotni predsjednik. Kenjac jedan
Dodik je protiv svega sto je ili lici na normalno i to iz razloga" bogatsvo" . Ne treba mu EU a ni socijal demokratija i biti ce takav do uvodenja sankcija na ulaz u EU. Dodik uziva sve privilegije lagodnog zivota normalizacija ga vodi u ambis kojeg se mnogi pribojavaju . Normala uvodi zakon u normalu to jest pravni kada se postuje slovo zakona i sprovodi u djelo . Dodik je uspavan i sanja treba neko da ga probudi u ime buducnosti.
Dodik je protiv svega sto je ili lici na normalno i to iz razloga" bogatsvo" . Ne treba mu EU a ni socijal demokratija i biti ce takav do uvodenja sankcija na ulaz u EU. Dodik uziva sve privilegije lagodnog zivota normalizacija ga vodi u ambis kojeg se mnogi
Odvest ćeš ti rs u pakao,a srpski narod možda u nestanak.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Nećeš čak i kad babi muda niknu!!! A vidjet cemo dokle ces svoje biračko tijelo praviti debilima. A brate,ponovio je ovo 1765890.15678.000 puta Silom pokušaj...🤷‍♀️😊😊😊✌❤
ideš ti u zatvor Mile uskoro, pa tamo fantaziraj
Nema izgleda drugog izlaza , preostaje nam da opet ratujemo za opstanak zemlje …….. Ali poslije tog rata , Bosna i Hercegovina treba vratiti svoj ustav i ime Republika BiH . Sve drugo je nebitno !
konta Nerko:"ma samo da je MENI opet premijer postati..."
Doslo je vrijeme odavno da se ova kriminalac,kao sto kaze Senad...da se ova budala UMIRI ..jer ce od straha zat ora dto ga ceka,odvesti narod u rat,samo da bi on i njegovi partneri izbjegli zatvor...
Otvorene prijetnje protiv drzave, svaki put kad nista ne uradite da sankcionisete mi smo manje drzava klosari
ma nema od toga nista i ti to znas, nego samo onako laprdas. Vise i nije neka vijest da si ti nesto izjavio.