Komentari (379)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uradili bi vi to davno da nema Bošnjaka jarane. Nije ti ovo 92-a.
do zadnjeg
Podcjenjuje Dodik ovaj narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nikada srebrenica,foca,zvornik,prijedor ,visegrad nece biti van bih.
Kad ce vise shvatiti da to me moze i okrenutii se nekim vedrijim temama
To su gradovi u Republici Srpskoj. Ne ide ti geografija?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Možete o ovom krmku misliti šta god hočete ali rekao je jednu istinu, "Muslimani" ne mogu da naprave državu, oni to ne znaju. "muslimani" u vidu vodeće stranke SDA i njenih otpadnika i derivata indetitet izvlače iz vjere a ne iz NACIJE kao Kosovari npr. Kako kaže onaj mazlum Kakir, prvo stranka pa vjera i usput državna preduzeća
Hrvati ce se naviknuti? 😁😁😁😁😁.Pa i Covic ima iste zelje,koliko ja znam,nema se na sta naviknuti.Ne mislis valjda da ce plakati za tobom?
DODIK SIJE RATNO HUSILACKU PRICU I ZBOG TOGA TUZILASTVO BI TREBALO NJEGA POD HITNO UHAPSITI .KO MU DAJE NOVCE ,SVE PREKO DRZAVE BIH KOJU ON MRZI .SAMO UHAPSITI I UHAPSITI GA TREBA
Pazi samo te njihove politike oruzijem oteli bosnjacima zemlju protjerali iste koje nisu mogli ubili i sad lafo on bi mirno nesto Milokrade pravi bosnjak nikad nece dozvoliti da mu otmete njegovu zemlju mirno.
Odcjepljenje, part 2534
Dodik BOSANSKI srbin ⚜️⚜️⚜️⚜️
Dodik samo cope, i cope, i svaki dan cope i seethe, i malo dilate vjv.
ali da nema stranaca iz Srbije, davno bi se taj RS predao. sve je relativno.
Ima jedno baba Vangino proročanstvo a to je lako provjeriti i kaže doslovno "da će republika srpska dobiti nezavisnost 2351 godine i da će im za to presudni biti prijatelji sa Jupitera "
Kad mi kažu gori su Hrvati.....Pa od ovakvog naroda se nikada neće roditi gori !!!!!Genocid i destabilizacija su im u genu..Destabilizirali su Jugu zbog svojih bolesnih apetita velike Srbije a evo skoro 30 godina destabilizuju i Bosnu ...Neće vam to otcjepljenje mirno završiti NIKAD pa taman vam za leđima bila i Rusija i Kina i Amerika zajedno !!!!
Ti si bolestan, pod hitno treba da se provjeri gospodinovo psihicko stanje, vidi se da je polupao sve moguce loncice, ovo vise nije humano...
Da imaš m,,, uradio bi ali nemaš
Što mi brišete komentare?, kad konstantno o njemu pišete imam pravo na moje mišljenje, ma koliko se vi sa tim ne slažete.
Isto tako bi i nestali
opasan ovaj deccko partizanskih korijena.