Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni Beograd ni Zagreb.
To je ko da si reko Srbija i Hrvatska a šta je Dejton konstitutivnost koji ono naroda?
gooUser1660364042 Sasvim je normalno da Mujo bude gazda u Bosni, nego Vaso i Jozo.Pogotovo Vase i Joze koji ne žive u Bosni.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne zelimo da se mijesaju, a najvise se mijesaju, ni Srbija ni Hrvatska!
ahahah onog trenutka kada otkazes poslusnost Moskvi ti si mrtav covjek to znas i sam. Iz istih razloga i suprotna strana govori sta govori. E moj Laktaseko nebo visoko a zemlja tvrda nema vise malo tamo malo ovamo. Valja vracati sve sto si poozobao. Rusi ne otpisuju tako lako dug.
druze idi u Rusiju, nakrao si, dosta te vise...
OK, neka nas zatvore, pa da se porokamo, ali da se niko ne miješa. Pa kom' obojci, a kom' opanci. Da se to riješi kvalitetno jednom za svagda.
Zasto se ne bunis kad se Kalabuhov oglasi i prijeti nama gradzanima BiH. Tad sutis jer te cuva 24 sata,i zasto onda svako.malo ides Putinu da ti da savjete. Sta ima Harcenko seronja da se.mjesa sitis tada. Nemas ni ti.pravo da se mjesas jer.si.fasista ,Cetnik.koji ne voli drzavu. Da sam u politici jabi tebe sredio preko noci
Da si to rekao ,Aliji Slobi I Franji 90 tih danas bi bio ziva legenda.
Bre deco Dodo j pravi sef
Tako je ne mjesaj se ni ti, mozda ti ruski partizani pošalju zahvalnicu zato sto praviš hotel Partizan na Jahorini ili da ti pripreme topao doček kad budeš isao putku.
Ovaj misli da je 10 feninga po kili ubranih šljiva ok.
problem je u tome što je prava istina da ti želiš da se miješa i Moskva i Beograd pa i Zagreb ali samo ne Amerikanci..pa ne može tako Dodiče
Rusi i Amerikanci su upravo umjesani jer sam Dodik nema kapacitet za suosjecanja. Dobar politicar=mrtav politicar. Znaci sto vise kontradiktornosti i brutalnosti to sigurnije dodik i ostali brutalni-politicari imaju vise sanse da se zadrze i sve opljackaju. Reformirati institucije kroz bolje opremljene bolnice, skole, radna mjesta jer nepostivanje naroda kroz institucije je stvorilo dodika, covica, i bakira, kroz taj narodni pritisak nezadovoljstva.
Da vjerujemo čovjeku koji stalno odlazi u Moskvu, u Ameriku ne može i prima svakih malo i Lavrova i stalno sa ruskim ambasadorom?
Želje su velike kod dodika a stvarnost suprotna željama
Kada se NIKO ne bi mijesao, samo dvije opcije bi se desile, prva je gradjanska drzava usmjerena ka EU i NATO ili druga, ratom izdejstvovana prva opcija. Zato Srbi treba da rade sa Amerima, oni su ih sacuvali 95.
Ovaj se pravo ufur'o da je neki bitan faktor .... Jado drž' se svog sela i bolje brini za seljake ...
Narod treba da zna da je USA prvo dopustila Srbima da okupiraju BiH uvodjenjem embarga na uvoz oruzja, a kad se to izjalovilo, spasila Srbe u BiH progona 95. Da su htjeli ikako drugacije, pustili bi Armiju, HVO i HV da zavrse posao jos tada. Dejton je omogucio intervencionizam NATO i Amerike, tako da imaju pravo da nas uredjuju dok god se ne postigne puni suverenitet i suzivot. A to je pristupanjem u EU i NATO. Tada nece biti bitne ove nacionalne podjele. To je jedini put.