Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodo i Bake odranije poznati konsenzusu!
Koji likovi - kao zategnu odnose i onda dolaze kao spasioci. Moroni jedni debilni idite uradite sta korisno: da sva djeca imaju ravnopravan status pri zaposljavanju, da Fahro Radoncic i slicni kriminalci zavrse iza resetaka a na po parlamentima, da prestanu nicati novi univerziteti/stamparije diploma na mjesecnoj bazi itd.
eno Kalfornija u zadnjih 10godina cini mi se, otvorila ja mislim novih 18 zatvora, a otvorili samo jedan univerzitet... a kod nas obrnuto...nema zatvora, a univerziteta 20+
E sada kada smo se rastalili hajde da kazemo i ovcama nesto: bleee bleee…
Babo ručo ;) ....lova je legla
Riječ "konCenzus" ne postoji, buraz moj... Al' dobro, nije k'o da su ovi šabani s fotke puno pismeniji.
IZDALI ME PRIJATELJI ,IZDAO ME BRAT,DA MILE I BAKE MOGU JOS VISE SRAT,,,OVO TI JE HABABU MOJ,POMOZI JAKI NEJAKOM,,,
Bosnjoci i Serboidi cvjetaju.
Klix kako to dodajete slova na skracenice.. pa nije RS-a nego RS-e
@brundo ajde balonja malo izkompleksirani pali odavde... ti se nasao pricati tu nesto, bale jos uvijek rukavom brises smrade mali
A da mi raspustimo parlamente, sjednice i pm. i da ova dva idiota vode drzavu? Bez paravana, da smo lafo demokratska drzava
Imamo i specijalno oglašavanje za pregovnaraše: https://www.youtube.com/watch?v=-nIMN5g1rsE
Veceras na redtubu Prime minister of the Republic of Srpska penetrated by boss and enemy
Pričaj ti Milorade što god hoćeš, već smo saznali kako su te "opomenuli" da se pametnom ponašaš. Izdao si sve svoja " načela", a tibe i Bosanske Srbe, i prilično Dačića i Vuline i još poneke! Sram te bilo! Likovi iz Beograda su potpuno razočarani! Onaj Bakir je žuti lisac - prevede te.
Bogami, ti si se ozbiljno prevario. Rezime danasnjeg sastanka je da se pita Vlada Republike Srpske a ne Savez za promene. Dzaba vam savez sa Bosicem, Mile dokazao da je on BOSS!
@BobaBG70 - eto zamisli da sam se prevario. Ovo je poklon Žutog Miletu lopuži, a na račun Dragana. Federacija može da se protegne i bez kreditaa, RS bi crkla za trideset dana, a Dragan bi bio prezadovoljan. Ovako najmanji narod ostade bez glavnog aduta u SSP-u, Kantoni će se pitati samo onoliko kolika su im ustavna određenja. Znači, samo toliko - da je to nikoliko!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
računica jednostavna - penzioneri i budžetlije daju glasove valdajućim strankama, ako počnu kasnit plate i penzije bit će sranja, stoga se sve mže usvojiti
Ovo je potpuno uništavanje institucija BiH, žalosno je da prestavnici države pregovaraju sa predstavnicima entiteta. Ukoliko se ovo nastavi institucije države Bosne i Hercegovine će biti svedene na nulu.
@Referendum glupa, gluplja i najgluplja konstatacija.
haha, daces ti i zicegu za pare :-)
Zar ti ne vidis da je Zuto Pseto prodalo drzavu za kredit mmf-a?
vidi im se svima na facama da nisu zadovoljni rezultatom..morali popustiti i jedni i drugi 🙄🙄