Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema zaista smisla da ga pometaju u njegovim snovima da jednog dana Banja Luka bude Srbija. Za to se borio i Garašanin i Draža i Karadžić i tolike Srbe žrtvovali za te ideje i sada jednostavno....NE MOŽE. Moj Milorade, Vesela svesko!!!
Dodik će biti srpski član predsjedništa to je 100%. Jedino mu može parirati zavidovički gazija Šefik Džaferović, on je znao sa Srbima u ratu
Uskoro dodo i cova zohar na crnim listama EU 😂
mijesa se i srbija u unutrasnje stvari BiH jos i h ti zoves da se mijesaju !
mijesa se i srbija u unutrasnje stvari BiH jos i h ti zoves da se mijesaju !
Naravno da će se miješati kada vide da tvorevina nastala genocidom i zločinima i dalje nastavlja da bude zločinačka. Nije ti ovo 10 vijek Mongolija gdje genocidna plemena legalno rade zločine. Hej majmune okreni se oko seb! Izgubljen si u prostoru i vremenu.
@BHRE dok se ne spomene izrael onda balija mijenja stav i zapad postaje genocidistan. Onda se brinete za crnce indijance vjetnamce indijce i ostale sto ih vase nove gazde pobise. Sluge ste bili i ostali a srbi borci za slobodu
hahahaaha nisi ti umjetnik ti si dalabu. Ili Mongolac. Biće oboje.
Nicija nije do zore .....
ti zabrinuti se mogu nacuclati qrc dodiku, rs, čoviću i hrhb. hahhah... kmeee....
a kad se srbija mijesa onda nije problem jel ? zrno ti cetnicko
@alenko normalno kad srbi zive ovde.
bićeš mi komšija u zenici...
svi drugi su krivi samo njegov je prav.
Jedini pravi lider u BiH, ljudina i domacin.Na prvom mu mjestu porodica, roditelji,djeca i unuci, a nije zaboravio brata i sestru, te prijatelje i kumove, sto govori o njegovom karakteru. Posjeduje nov avion top brenda CESNA, a sada stigao i novi helikopter, vjesto igra igru sa medjunarodnom zajednicom uz podrsku Rusije i Izraela, razvio je predstavnistva RS u svijetu, daju milione za lobiste, a u BiH mu treba Covic da bude nedodirljiv.Jednostavno prepametan lola
Naravno i Covicu treba Mile da bi Hrvatski puk bio zasticen od talibanske multikulturalnosti !!!!!!!!
Toliko se obogatio da vjerojatno ni sam nezna sto sve posjeduje i koliko novca u steku ima od raznih kombinacija koje mu je njegova funkcija omogucila. Marginalizirao je sud i tuzilastvo BiH, te ih preko VSTV stavio pod svoju i Covicevu kontrolu, tako da je realno nedodirljiv.Obogatio i milionerima ucinio djecu, svoje bliznje, a bogami i jarane te kumove. Svaka mu cast i puno mu zdravlja zelim kad je pametan i kad umije, a dok je ovaca biti ce i vune, sisaj papke majstore
Pa medjunarodna zajednica vam je i dala Dejtonom privremeno tu republiku govanjsku. Mogu je jednim potpisom poslati na smetljiste istorije, gdje zaista i pripada.
@PupinTesIaMiIankovic ..a onda prođeš autom pola sata kroz RS, ne moraš ništa da glumiš, jer nemaš kome, nisi nikoga ni sreo za tih pola sata.
@PupinTesIaMiIankovic Drzali su je i Turci, pa odose, i austrougari i svabe i komunjare... Bosna ostaje, a sa njom i oni koji je vole...Proci ce i vasa okupacija.
Slikaju se ratni zlocinci a smrdi im aplaudiraju!! Bolestan narod!!
A ti bi znači da se miješate samo Vučko, ti i Putko . . . E ne moRe, vi možete osnovat ergelu i bit predvodnici, a i to tamo negdje oko BGD, grada na vodi . . . ? ? ?
Ima li išta da podržavaš ,osim Putina za kuvac.