Komentari (337)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nismo ni mi mnogo zainteresovani !
@Xbox360 Pitaju majku tvoju boli li sto je budalinu rodiila kaze jok!
@Vlahocetamol Kukavci kandidujte dicnu Sebiju bosnjacku perjanicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Kako može biti član Predsjedništva države koju poriče?
A da Dodomudan pređe na islam pa da se onda kandiduje.....sa bratom Bakekarom biti će im lakše...
Tebi bale na usta iskoce od zelje da se uvalis u predsjednistvo drzave BiH. Bijednice, shvatio si da nema od tvog cetntiteta nista, pa bi da se uvalis u drzavne funkcije. I ti i tvoj vrli jaran Zeljko Cvijanovic. Bagro cetnicka.
ovo samo kod nas ima, da se neko kandiduje i javno kaze kako nije zainteresovan. Pa sto se onda kandidujes!? Sta ces raditi na toj funkciji ako nisi zainteresovan!? Evo bas se zamisljam kako bi moj poslodavac rekao da mu ja na intervju kazem kako nisam zainteresova za radno mjesto.
pa ovakav i treba da nas predstavlja,kad lupi sakom od stol i kaze dobro je vise,halo,e to je za nas narod ,jer nama treba kandzija i neka se kandiduje,pobjedit ce garant,glasat ce 70% bosnjaka za nejga,hrvati isto i hajmo Jovo na novo :)
Ne daj Bože da ova budaletina uđe u Predsjedništvo, onda bi tek bili dno dna.
Bravo Dody! Tvoj narod će te podržati, jer Brena je Brena ali 410 maraka su 410 maraka.
HAHAHAHA! Pa da imamo predsjednika na no-fly listi, jel? Ili to ono bi ocajnicki potez odlazece administracije? Dodo se inace odlicno razumije u ocajnicke poteze. Ocaj mu je struka.
Ajd nosi se i ti u tri p.m. Žoharu jedan
Što da ne pa da i 9 januar nam bude neradni dan he he
Bravo Dodi bit će od tebe pravi Bosanac,sa tobom samo treba raditi nisi ti toliko zaostao
Covic i Dodik mogu ovako govoriti i mogu se ovako ponasati iz jednog jedinog razloga a to je da POSTOJI I TRECI UZP PROTIV BOSNE A TO JE ONAJ IZETBEGOVICEV. I Aliju i Tudjmana su na vlast doveli UDBA i KOS da ostavre ovaj domonantni UZP Srbije. Taj treci UZP je danas najaci i drzi cijelu Bosnu pod blokadom dok se ne ugusi. NJEGA CINE NE SAMO SDA VEC I SDA FILIJALE u manjim strankama. Gradjani ako zele da spasu Bosnu MORAJU POD HITNO FORMIRATI SVOJU PRO-BOSANSKU STRANKU I DOVSTI JE NA VLAST
A ONDA TUZITI SRBIJU ZA AGRESIJU A I ZHTJEVATI RATNE REPARACIJE U VISINI OD TRILION DOLARA ZA SVU STETU STO JE NANJELA OD 92 DO DANAS.
@lilium.bosniakus Stvar je jasna. Ako zelite maknuti sa vrata dva UZP-a iz Srbije i Hrvatske, PROVO MORATE MAKNUTI OVAJ TRECI VELEIZDAJNICKI KOGA PREDVODI BAKIR IZETBEGOVIC. Drugog rjesenja nema.
On nije mnogo zainteresovan :) Pa dao bi sve za komadic vlasti.
kada dodik postane predsjednik predsjednistva prekida se diplomatski odnos sa americkom ambasadom....mozda to i jest dodikov cilj....izolirati kormakovu da vise ne moze prnuti...:)
jos kad bi bio neki faktor...kad ces shvatiti koliko smo svi na balkanumalo,malecki, mikroskopski...
On je jako ''kvalitetan'' politicar, uz to je i covjek sa crne liste pa izvolite! Ovo sve je otislo u Honduras!
Sarajevo nije muslimansko nego sva tri naroda tako da Dodik !mora! da ide tamo,to je nas grad,slovenski
jek prvo nastao slaven ili srbin?
@Regulator1 U pravu si Sarajevo ,pa Teheran...Sarajevo je muslimanski grad 2000 godina