Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je 9.januar...15-tog?😅😅
Zar nijw đilkosi?😅
Dodo se petlja u tuđu državu...pošteno
Izborni zakon je završen. Stranci sve riješili. Ali Bake ima problem kako to objaviti. Čeka se da uvuče ostale stranke pa da razvodni poraz.
Koliko mržnje izbija iz velikog broja komentara, tačno smo samo za žaliti, ništa drugo. 😔 Ovdje je spas samo da se sve raseli, pa za 3-4-5 generacija, kad izumru zatrovane generacije i njihovi potomci, eventualno tada ponovo da se dosele potomci na ove zatrovane prostore...
eto čoviću.hoćeš da blokirat sve.i kome si naudio.?izdržati ćemo mi pa makar ne imali jesti.a ti blokiraj,pljačkaju,progoni i zlostavljaju ne hrvatski narod po Hercegovini ,pokazuj pravo stanje kako bi to izgledalo ,i traži izborni zakon.dobit ćeš ali iza brave.
Upravo se radi i o tkz rs-u. Tkz rs je dio BiH i mora se prilagoditi evropskim demokratskim zakonima. Nema konstitutivnih, čuj neko konstitutivan i ima pravo na demokratske zakone a neko nema jer nije konstitutivan. Strašno kao u vrijeme feudalizma.
Dejtonski sporazum nisi u mogućnosti pročitati jer je onaj primjerak iz Sarajeva nestao ali ustav BiH ti je dostupan pa razbij svoje nebuloze oko BiH.
kako Dodik öagano otrese ovu ekipu hdza bih što mu ližu jajca...ko slinu...jak je,i ne obazire se na svoje vazale, ne uzima ih za ozbiljno...
Nije lijepo da Bosnjaci biraju Hrvatskog clana predsjednistva. Isto tako nije lijepo od Komsica ne osjecati se dio Hrvatske zajednice a ipak se kandidovati, i akceptirati pobjedu znajuci da ga nisu Hrvati izabrali. Po meni nije casno. Komsic ako vec zeli da se kandiduje neka to radi za mjesto Bosnjackog clana. Jer su mu biraci u tom krugu. Tako ta sam u ovome potpuno misljenja kao i Bosanski Hrvati. Ali da su Hrvati u BiH cesto backstabbing asses, jesu.
Isto rade kao pravoslavci iz kninske krajine, gomila nepismenih nacionalista potpomognuta crkvom koja blagosilja zločince.
Nozic u ledja onima koji su vjerovatno ocekivali podrsku od srba.nema nista od toga.samo moze biti SVAKO DA BIRA I DA BUDE BIRAN!!!!!
De ti nama Dole jednu zapjevaj pusti se politike.
U RS-u je HDZ prepustio Posavinu SNSD-u.
ovo ce biti jedan od mojih zadnjih komentara jer dosta mi je vise uprazno braniti ili napadati, jer dok ja branim ili napadam pojedine osobe iz razlicitih stranaka druge osobe iz moje stranke se uhljebise a ni klincem ne mrdnuse dosta vise preko mojih ledja uhljeba i nehljeba dok sam ja na birou dosta vise ili posao ili dovidjenja
To ti tek sad skontao ?
Ne budali Milorade, tebe ce neko pitati sta i kako ce biti u BiH. Uskoro ce Srbi, potomci partizana, u Srbiji skinuti katastrofalnu Vucicevu vladu koja je tebe odrzavala na vlasti! Pr'nuli ste u cabar Lemi!
Dodara se svadja sam sa sobom hahah Dodo kad se slavi 9 januara ili 15-og? Hahaha
Pomozi bratu ĆIRILU
Pa cijelo vrijeme si vise urgirao za promjenu izbornog zakona i trubio o majorizaciji Hrvata, vise nego Covic.Fuj smrade izdajnicki, ostavi nas kad si nam najvise trebao da rasturimo ovu BiH.
Haha čuj RS nema ništa s tim a od RS svo zlo nastalo. Dodik bi glumio sa RS drugu državu kao njega se ne tiče haha po onoj ko je JAMIO JAMIO, ja sam JAMIO GENOCIDOM RS i sad me se ne tiče . Pa ticati će te se vjeruj.