Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za tri godine rata stradalo tri hiljade Srba, za par dana jula 95 godine pibijeno i poklano preko 8000 Bošnjaka.
https://www.frontal.ba/blogovi/blog/60306/zasto-se-manipulise-srpskim-zrtvama-u-regionu-srebrenice
ta brojka nije tacna. ti srebrenicani su poklali do te 95. preko 3000 ljudi. rasporiti dete od 11 godina??? poklati selo kravice za bozic???? jebote....... JEBOTE KOJA STOKA OD LJUDI
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Dodikovim citatima se osjeća nervoza. Kao da se uplašio.
Do-dick vise ne zna sta ce aa sobom... Ovakva lupetanja su znak panike. Pa, medzede, Srbi su vratili svu svoju imovinu u Sarajevu i drugim mjestima iz kojih ste ih upravo Karadzic i takvi i otjerali. Tosto se nisu vratili, nego su onda to prodali, opet je do tebe/vas. Zaklinjes se u Dayton, pa onda ga i postuj - pusti ljude da se vrate na svoje.
Srbi...
Koji glupi komentari nije on reko za bakira nego citiram muslimana zabolime sukob izmedju njih dvojice to me neinteresuje on treba da ide radi fasistickih rijeci sto je izgovorio.
Da mi netko objasni kako je i da li je uopće moguće kriminalizirati kriminalca ... Pa valjda je lopov već samim tim što je lopov automatski i kriminalac ... ? ? ?
Gosn doDick svojom demagogijom presisao je i onog ludaka iz Sjeverne Koreje...
Milorad bi trebao obići borce ArBIH koji protestvuju u Sarajevu, ako želi nakautirati Bakira za sva vremena.
dodikoglu opet poistovjecuje sebe sa entitetom pc
Ne možeš kriminalizovat nešto što je već kriminalno! ;)
pa podnesena je prijava samo protiv Dodika.... ovaj se vazda krije iza ono "mi"....
a sta je sa imovinom onih jadnika gdje ste citavu familiju pobili.... i sta je sa zemljom na kome ste napravili andricgrad....i sta je sa okupiranim dvoristem nane Fate... brat bratu da daje ima tu vise od 1%
Naš Dodo El-Dodirnimi Dole III..Krme jedno
Pitam se,do kad ce vise ovaj cirkus da traje
Mrsko mi je čitat bilo šta gdje su spominje ime ove krmčine pa bih samo da kažem ovo: i ja tebe ignorišem i ako slučajno ugledam tvoj lik i saznam za neko tvoje nedjelo odmah se ispovračam,da nebi trovala svoj organizam mržnjom jer ti ni toga nisi vrijedan.