Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretpostavljam da neko realan poput ovog iz laktaša zahtjeva isti tretman za sve zločince tzv. vrs-a koji su prebjegli u srbiju i tamo se sklonili od pravosuđa Bosne i Hercegovine. Sve pohapsiti i isporučiti, bez obzira na dvojna državljanstva koja obilato koriste. :D
Žali se svom ghuznom haveru Čoviću.
Ne govori u mnozini lažovčino nacertanijska… u Turskoj se nalazi jedan osumnjiceni koji je trenutno na lijecenju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A Srbija puna ratnih zlocinaca.
Dodara borac za pravdu.
Sta kaze Covic na ovo. Ne smije pisnuti
"BiH ne bi trebala biti mjesto gdje će se sakrivati kriminalci"...rece kriminalac I predstavnik ghenocidne te covjek sa crne liste o clanu klana kojem pripada njegov topli drugar Covic
Kakve dimne bombe se bacaju, da ne povjeruješ, a isti ti donijeli su takve zakone da niko nikog nije dužan isporučiti.. Kraj priče !!
A sta cemo sa Antom Jelavicem koji opuha BiH i utece u Rvatsku?Sta cemo sa zlocama koji se kriju u Srbiji pa ih ne isporucise?
Pusti šuplje priće, napravili su namjerno takve zakone da niko nikoga nije u obavezi da isporuči...a nama prašinu u oči. Ako miksle ozbiljno mogu to sve ozakoniti za mjesec dana, sli malo sutra !!
Ista priĉa sa Mamiĉima i svim osudjenim licima sa dvojnim državljanstvima! Jednom guzicom sjediti na viŝe stolica,neide!
Ide, ide! Dvojno državljanstvo je civilizacijska tekovina! Smeta jedino vama primitivnim kozojebima.
Cekaj bola, nije li DodiCk onomad odlikovao Slavka Lisicu (osudjen za ratne zlocine u Hrvatskoj) u Banjaluci? Na odlikovanju mu bio i haver izMostara, CovKe. Tad mu zlocinac nije smetao?
Meščini da su se neki presuđeni ratni zločinci išetali preko granice u Srbiju pa tamo uživaju zaštičeni tretman, Dvostruki aršini obično lupe po glavi poput bumeranga.
Kamo srece da nas svi do jednog zeznu i prosetaju do Srbije.
Čuva ga tvoj drug Čović a po nalogu Plenkovića
Sta kaže Nešic hocel hapsit pitaj ga
Rece sve ovo covjek iz naroda ciji najveci zlocinci i bjegunci pred svjetskom pravdom potrazise utociste na isti nacin u susjednoj drzavi i to decenijama a neki jos uvijek se kriju
Jesi zvao ministra sigurnosti? Ako ne znaš gdje je, pogledaj u lijevi džep.
Zamjeriće ti pajdaš Čova na tom,vi ste nauči dočekivati i nagradjivati ratne zločince
Znamo i tvoju lokaciju, pa nitko ne reaguje...
Reče Laktašenko koji s druge strane institucionalno jača i promoviše ratne zločince svog naroda koji su nanijeli neviđeno zlo drugim Ex-Yu narodima. Ako išta dokrajči ovu planetu onda će to biti hipokrizija, dvoličnost i laži koje poprimaju nivo pandemije