Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krmak trazi svaki moguci nacin da ga Zapad smijeni i da kao "eroj" ode, ali Zapad to ne zeli da uradi, vec zele da to uradi narod u rs. Zapad ce im pomoci tako sto ce blokirati sve projekte i novac koji je treba ici u rs. Vidjet cemo za mjesec-dva od cega ce narod zivjeti, kad ne bude novca za plate i penzije, a valja vratiti i 955 miliona kredita do kraja godine. Sami ce traziti da se ukine rs.
Ajd šuti ovo pričate 10 godina
nece ga narod smijeniti jer je narod isti kao on
Zar brundo još nije u kafezu, šta se čeka.
@Dr.mr. kafa? :(
Uhapsite Milorada vec jednom i zavrsite ovu farsu. Pa jel moguce da je lik jaci od Eskobara?
Ovo ko shvati svaka mu čast,stvarno!?
ma haknuli blinkenu profil. dodo je presao u neku drugu realnost, apralelni univerzum ali nekako jos izjave daje u ovom. sve je ludji, ovo postaje zabavno.
Kretenu valjda znas da postoje savjetnici, cak i gnjida poput tebe ih ima, ali ocigledno te lose savjetuju. Ovo ti je kraj
Inače ti sjediš i pišeš po čitav dan
Ne vjerujemo ni mi, Mile, da ti pises ove baljezgarije. Cekamo da objavis kako ti je mobitel upao u svinjac... U stvari, da si cijeli upao, pa izvukli pogresnu svinju... Jedino tako se moze objasniti ono sto pises i grokces...
Cuj "Poznajem mu rukopis" ova izjava je smisljena da obmane vlastiti narod.
Dosadan je ko proljev
A sto nisi Mile napisao da se i ruski ambasador posalje kuci .
Ovo sam pisao prije 5 dana: "Hoće li opet neki Escobar zamoliti Blikena, a ovaj Bolella i A. Baerbock: "Molimo obustavite sankcije Dodiku, g. Marfi nam upravo javlja da je obećao da će poštivati Dejton." A onda će mu ovi iz EU kao desetine puta do sad poslati nekog Varheljija koji će mu za kooperativnost obećati namještenje njegovog predsjednika Suda BiH, kao garanciju da neće biti uhapšen i procesuiran." I sve ide po tome.
Ko te j.be vise. Nebitan si skroz
Mile, ujedi ga za guzzicu. :-)
Ovaj me Mile podsjeća kao ona igra monopoli Kod monopolija imam para ali ne vrijede Mile non-stop priča ali ništa ne vrijedi
Pa nek ga vrati kući...ionako se igrate sa nama.Preko dana lajete jedan na drugog a naveče se dogovarate šta ćete sutra lajati da zabavite Bošnjake i obmanete da se kao nešto brani dok vršite agresiju.I Dino i Nikšić zalaju po koju samo da "ostanu u raji"