Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljak ostaje seljak bez obzira na predjeni put.
DoDick
u stilu DICTATORA
ko je sutra na redu?
SERBIEN GENOCIDE PEOPLE
A k..urca i premiera hahaha ........ a u pm koja divlja drzava je to!
DA NAS DRAGI BOG SAČUVA, OVO SVAKI DAN SVE VIŠE POKAZUJE KOLIKO JEDAN ČOVJEK MOŽE DA MRZI I PRENESE MRŽNJU. Ž ZLO ZLO I SAMO ZLO U DUŠI OVOG ČOVJEKA. NE MRZIM NIKOG I NE ŽELIM NIKOM SMRT, ALI MISLIM DA BI NAJSRETNIJA VIJEST U MOM ŽIVOTU BILA KADA BI ČUO DA JE OVAJ ČOVJEK NESTO, NA BILO KOJI NAČIN. JER OVAKVI NE SLUŽE NIKOME I NIČEMU
dodik je CAR, nek se zna gdje je kome mjesto
|E ljudi, sta vi mislite zasto je STALNO Milorad Dodik glavna vijest ovog portala? Pa zato sto iza portala stoji neka politicka stranka kojoj je cilj da stvara tenzije izmedju nacija u Bosni i Hercegovini. Nemojte biti naivni i nasjedati na ove provokacije kad tad ce se istina saznati. Najveci problem je sto se mi glupi i medjusobno se prepucavamo a oni zakuvavaju i tako ce uvijek biti jer samo oni od toga imaju koristi.
ako vecina vas razmislja o DUDUKU poput tebe, jad i cemer. apropo Bakir i bezobzirna smjena radi DUDUKA? - Bakir se uvalio u sedlo i mislio ako sjedi visoko da ga nitko ne moze odozgo stresti!!! - poslije sramotne \"SUDSKE\" nagodbe da se kriminalni slucaj BALVANDZIJE prepusti tzv. specijalnom \"tuzilastvu i sudu SUMSKE\" te nagodbe sa Tihicima i Lokumdzijama oko tog slucaja po principu \"ne diraj ti mene ja necu tebe\" kao i drugih nagodbi za koje mi ne znamo, bilo je za ocekivati da PION plati ceh. -Bakir je po naredbi odstrjelio Vaskovica (njemu i familiji se prijetilo u SUMSKOJ a sad Bakir prolazi kroz istu vatru) a evo sad bezkicmenjak LOKUMDZIJA odstrijeli njega. Naravoucenije, svatko tko se ne ponasa po kodeksu onih \"GORE\" isto ga ceka. Sila BOGA ne moli. Eh kad je tako onda tu BAGRU od tzv PULITICARA kako drugacije ako ne silom izolovati, istrijebiti u povijest poslati. BiH POLITOMAFIJU kad tad morat cemo istrijebiti il` cemo se sami unistiti!!!
E moj cobane do kada ces ti biti glavna vijest na ovom kiksu dosta je ba tebe nema nikog da te se rijesi vec jednom!A vi iz kiksa imate li kakvih vijesti sto se ne odnose na ovog cobana!
Šteta što nema Šešelja da ga proglasi Vojvodom :)
Hehehe....imas srece selj.acino genocidna sto ja nisam bila na njenom mjestu! Treba tebe spustiti na zemlju....nisi Boga uhvatio za ja.ja, pi.ko! MA TI NE SMIJES NI UCI U REPUBLIKU SRSPSKU, BILO ZBOG MRZNJE BILO ZBOG KUKAVICLUKA, A NE DA NASRNES NA DODIKA. MADA SE SLAZEM DA MU TREBA STOS U GLAVU. ALI SIGURNO NE OD TEBE.
Ovakvih novinara treba nasa drzava, da unisti sve lopove politicare, dosta je vise lopovluka i prevare!
tipični prostački jezičina predsjednika RSa, kakav predsjednik takvi i biraci.. :D
Sve agresivne siledžije su KUKAVICE u suštini.Obzirom da je ovo osoba broj 1 po za srbe u BiH onda to dosta govori o tom narodu.Na kraju krajeva to su i uratu pokazali...ništa drugo do svoj KUKAVIČLUK!!!!!!!!!!!!!!!
Samo nek vako nastavlja tretirati ljude, pa onda nek se niko ne čudi, nit govori da je bujien zato što je srbin