Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahhahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahah nisam te poznao komandire
sta se smijes ti mali
@dosta "Moj ratni raspored je bio na aerodromu u Banjoj Luci, bio sam komandir čete Vojne policije" ???? Hahahahaha 😨😨😨 Živ se tamo naratovao na prvoj liniji !
Mile legenda si i ja ti želim da ostaneš predsjednik RS-a još 10 godina... RS zaslužuje takvog predsjednika! 😂💶💰💵
Po tome šta si završio u Pančevu 987-me mogao si biti vojni policajac, a da si švercovao i cigarete i naftu, apsolutno je tačno. Kada je bio rat šta si radio u Mažestiku ili u Šilerovoj?
Samo cekam komentar indoktrinatora
Mile je bio komandir sverc-komerc cete a danas ponekad navrati i na estradu. Pronosi se glas da ce snimiti plocu s Halidom.
Hahhahahahhahahhahahha,cuj on bio komadant,nije ni u vojsku isao..bio opozija Slobi..bio sa Markovicem,hodao sa Sidranom,Karajlicem,istina protiv rata tada,kao protiv Slobe..e bas me nasmija cvarak manipulator
Dino Merlin pukovnik minhenske pivne oslobodilacke a Rudonja kapetan pusilacke duhanske ahahahahhah hebo zemlju koja Bosne nema ...I jedan prima nagradu u Sarajevu a drugi kara sve Srbe u BiH i ima vise para nego svi oni zajedno-...Krepaj narode sirotinjo glupa stoko jedna balava koja ne zna dalje od svog nacionalno fasistickog mozga ..Svaka cast ovim Rudonjama samo hebite narod , sad ti Mile izjavi jednu o Maoci i proci ce ti i ovih 200 000 Eura
Lazes ko ker obogatio si se na Ronhilu. A foliras narod sa nekretninama u Beogradu
Hahah komandir prve minhenske jurisno pozadinsko logisticke brigade :-D aj mile ukakio si ga sada skroz ...
Puššššš!
MILEE SOLDAT😁😁😁😁😁🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷😤😤
Kakav tariguz
Bio je logističar hahahaha
Dobro si razradio aerodrum zato i dan danas rastura ima 0 letova dnevno
Naravno vojni avioni, i avioni za šverc...
Možete vi Baji naduvati jaja ako vam povjeri qurac!
Mile yebe li sta i zasto ne..