Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopšte me ne čudi što ovaj trči svaki dan u Beograd.Iza ovog stoji mašinerija koja mu daje tačne upute šta da izjavljuje i kako da se ponaša.Nije on velikog kapaciteta sve je ovo smišljeno u Beogradu.Svjestan je da nema sa čim da ratuje ali ima instrukcije da spriječava napredak BiH po svaku cijenu.Svakom svojim izjavom on testira teren.A veoma dobro zna šta da izjavi da bi izazvao redakcije.
KONJU nikoga ne možeš pozivati da oblači uniformu ZLOČINAČKE VOJSKE!!! TO JE POZIV NA RAT!!!
Dio vase tradicije su otimanje, protjerivanje, ratni zlocini, ratni zlocinci i pocinjeni genocid. Bez svega toga ne bi bilo Manjeg entiteta.
DASAM JA MJESTODAFE NATJERO BI TE DA LJUBIS ZASTA U SVAKO JUTRO. KLOSARU JEFAN NEZNA COVJEK STAVISE DA TI KOMENTARISE. SAMO TI CJENU DIZEMO. ATISI JEDNA. BEZOBRAZNA DZUKELA KERU JEDAN
DODO TI IZGLEDA JOS U ZIMSKOM SNU JADE PROBUDI SE DOK TI NEBUDE KASNO. ,JA JESI CRVA BACIO. NASTO LI TI PUCAS BOG SAMO ZNA. BANDITU JEDAN
Ni u najludjim filmovima nije moguce ono sto se u Bosni desava (i sto se desavalo)!
Ovaj čovjek je stvarno lud. Vidi se da mu je dodijelio gdje ga niko ne jebe nizašto. Malo mudrije i to je to
I bolje da nisi.
Komšić se borio protiv agresirske vojske ,koja se birila protiv RBiH pašče licemjerno.Koja ste pogan i majstori u izvrtanju činjenica.
Ko zadnji ode neka ugasi svjetlo
joj očiju mu isto udav.on nije dobar.
PROLUPO TOTALNO
Sta ti radis u ovoj drzavi? Mrš u Srbiju, pa tamo tu svoju nenadjebivu pamet prosipaj, dosta je svega ovom napacenom narodu i previse. Ko ne moze zivjeti u ovakoj drzavi u miru i bez mrznje, eto vam granice 21. je stoljece ne ponasajte se "pecinski", prelazite ih kome ne valja.
igoru svom obuci uniformu
Ebo ti ma jku svojoj chetnicku umrijet ces sa rodnim listom BiH,crko puko!
Ti ne bi tebao da budes predsjednik drzave koju ne priznas, vec predjednik neke mjesne zajednice u Laktasima ili jos bolje stocne zadruge to ti vise prilici karakteru.
Samo hapšenje i smjena.