Komentari (752)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazem vam amerikanci su granatirali Sarajevo, Japanci zapalili vjecnicu, na Kapiju pucano sa Novog zelanda, Stari most srusio tip sa antartika
Evo nama nove teme. Ovi njima ovako pa oni njima onako pa sad ce ovaj ovako pa onako pa ce izbori pa opet sve ispocetka. Jebbo ovu zemlju...
Postoje mjesta gdje ce se to uciti majmune! Dok se god tako ponasas, mira ovdje nece biti. Samo dovodis do rasta tenzija
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
Istina boli druze mile zvani steka cigara
@mojKliksas izucavala to djeca rs-u ili ne istina se zna
Da li bi Bošnjaci prihvatili da se njima takve stvari nameću, ne bi naravno, pa nećemo ni mi", rekao je Dodik. ---------------------------------------------- KAD BOSNJACI NAPRAVE GENOCID NAD VLASIMA, SLOBODNO IM TO NAMECITE DA IZUCAVAJU! PREMA TOME, GDJE CES KRITI DA STE NAPRAVILI GENOCID, KAD STE GA NAPRAVILI? TO SE TREBA IZUCAVATI I ZNATI!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Baš im je zdravo da njihova djeca odrastaju u laži i licemjerstvu. Ostaju zakinuti za parče historije o državi u kojoj žive. Ovaj dodik je običan oholi manimpulator, nadmenost mu iz bića isijava. Ne znam šta se dešava sa narodom Balkana, nekad mislim da smo pod uticajem nečeg, nestvarno izgleda da smo toliko glupi. Planski nas zaglupljuju sa svih strana. Kako može ovakav čovjek biti lider nekim ljudima!?
Ne znam sta je cudno u tome sto u Srpskoj nece djecu uciti tim lagarijama . Spinujte djecu po Federaciji koliko hocete , po Srpskoj , necete.
izučava se tamo gdje treba, ko je budala da od zločinaca očekuje ista osim zločina i genocida
Mile, medzede... Mozes ti srat' do besvijesti, ali istorija je odavno napisana. Cinjenicna, istinita, i - PRESUDJENA vec X puta! Tvoji sunarodnjaci trunu po bjelosvjetskim zatvorima upravo radi granatiranja Sarajeva i genodica u Srebrenici. Nemas ti tu sta izucavati, konjino neotesana! Uradili ste sta ste uradili, i to nikad niko nece moci izbrisati, pa ni ti. Kao sto se nista Hitlerovo nikada nije izbrisalo, niti ce. Priznaj sam sebi da si klasicni fasista, lakse ce ti biti u zivotu.
A šta se tu ima izučavati, dovoljno je reći rs i sve je izučeno i očigledno. Ta greška nametnute bolesti Bosni i Hercegovini ima svoje genocidne dokaze na svakom kvadratnom metru
Milokrade, seljačino, šta si kopao - to si iskopao! Sretno ti bilo na putu u pakao!
Zbog srama, medjede laktaški, zabranjuješ takvo nešto. Kao i svi fašistički režimi tako i režim u tzv.RS ima selektivnu istinu jer i zašto bi radio drugačije kada je stara kurva Europa katalizirala opstanak fašističke tvorevine RS u srcu Europe, sramotna činjenica nagradjivanja etničkog čišćenja i pogroma. Kad već živimo pored ovako fašistoidnog naroda predlažem da se u udžbenicima Federacije uklone sve lekcije o stradanju Srba tokom historije, pod hitno !
@Kova @Kova vidis da se slazemo, djikane, i ne treba vas pominjati u historijskim udzbenicima, eventualno u udzbenicima biologije, lekcijama o krvolocnim divljim zivotinjama kojima nije mjesto u civilizaciji a tebi je zivjeti u Bosni dok ne crknes, do tada ti niko ne brani da zivis u iluzijama. Izucavacemo kao sto smo i do sada i sto sav civiliziran svijet izucava, samo jos cekam kad cete zvanicno ukinuti arapske (muslimanske) brojeve i uvesti rimske, medjedi bolesni, bice drugo poluvrijeme !!!
tzv bosnjaci, odnosno poturceni Srbi cija istorija pocinje od 1992 godine, drze svjetski rekord po najvecem broju terorista po glavi stanovnika! Danas u federaciji ima 5000 terorista spavaca a bosnjaci su inace treci po brojnosti u isilu. islam=terorizam
Ko o čemu, kurva o poštenju, nakon Srebrenice i pokolja Bošnjaka u BiH od strane Srba pokrijte se ponjavom i začepite smrdljivu gubicu jer ISIL je za vas po-četnik. Mudžahedine je u BiH, de facto, dovela zločinačka politika Srba i Hrvata s ciljem eliminacije Bošnjaka muslimana sa ovih prostora, skupa sa embargom na uvoz oružja koju je tada uvela stara kurva Europa, dok su Srbija i Hrvatska hladno filovale vojne jedinice i naoružanje u BiH.
Još jedna obična provokacija u nizu od još jedne obične budale u nizu.
Možeš i ti pričat šta hoćeš , vi ste genocidan narod , genocidna tvorevina nastala ubijanjem i protjerivanjem Bošnjaka treba da nestane . Dokle god je i jedan Bošnjak pričat će se o genocidu i genocidašima tzv. smrdima.
@MufaKikiiJa Đikane, to svi znaju cijeli svijet ... ne možeš ti izbrisat historiju. Taj kalifat kako ti pišeš je švicarska za vas u genocidnoj tvorevini ... gušite se u bijedi , ne dade putin kredit , kme kmeeeee
@ynwa1 zasto dolazite onda u 'kalifat' raditi, bijednici, zasto vas je puno Gorazde i drugi gradovi Federacije gdje kruh zaradjujete, jer ste jadnici koji jedino znaju krasti i otimati, kao pijavice ste u bivsoj Jugoslaviji sisali sva dobra od drugih, sami niste ni za q_rac !!! Jedva cekam drugo poluvrijeme da vam se konacno naye_bemo mame zauvijek !!! Mrsh stoko !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://www.source.ba/clanak/Merima/440374/dt Zasto Klix suti !!!!
http://www.source.ba/clanak/Merima/440374/dt Zasto Klix suti !!!!
http://www.source.ba/clanak/Merima/440374/dt Zasto Klix Suti !!!
Nece nece, jer nece ni biti te genocidne tvorevine, jos malo samo :)
Sta je debeli? Jeli istina boli?! Neznam sto uopste u skoli ucimo da je ubijeno 6 miliona jevreja tokom drugog svjetskog rata i zasto uopste kazu da je Amerika bacila atomsku na Japan?! Cisto namjestanje, svi znamo da se to nikada nije desilo..... Miolrade retardu moj!