Komentari (370)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni Milošević dao NATO alijansi. Hahahahahaha
U dejtonskom sporazumu je već predviđeno da NATO boravi u BiH i štiti sporazm. Ne treba mu nikakbo odobrenje nekog kamiondžije iz Laktaša!!
Koga vise boli kurko sta je reko, odbijte vise sa njim, svina je jasno da je prno u shishu, prestanite trovat ljude sa doticnom spodobom I tako skupljat klikove, dosta vise!
neandertalac hodalo je desetak hiljada samo ove godine a kamo li prosle
Po Dejtonu NATO garantuje mir i nece tebe ni pitati, malo si se preracunao
Da nisu srbi rasturili Jugu ne bi nam trebali stranci nikako
klahtcshu bebe islamske ako mi putin khazar da naredbu
ko te pita??
Bas ce vas pitati neko.
1.U statutu Brcko distrikta stoji da vojne snage NATO mogu biti u Brckom,Dakle ne treba saglasnost predsjednistva. 2.Supervizor moze ukoliko smatra da je ugrozen mir donijeti odluku o stacioniranju snaga NATO u Brckom,(vidi Konacnu arbitraznu odluku za oblast Brcko.) Supervizija nije ukinuta i ne treba Supervizoru nikakva saglasnost Predsjednistva BiH.To je tako PRAVNO,a sve ostalo je protivpravno.
BALKAN JE KANALIZACIONA CIJEV EVROPE, TOZ NA DNU DZEZVE, SEPTICKA JAMA SVIJETA, SMRAD SE SIRI NEKONTROLISANO, KOCKASTE GLAVE SE RADZAJU OD SILNIH GOVANA KOJA SE OVDJE AKUMULIRAJU TAKO NASTAJU NOVE GENERACIJE GOVANA SA DEFORMISANIM UMOVIMA.
daj te mu sta god trazi.. jer ce nas inace istrijebiti Rusi kao sto su Afganistance i Cecence .. kukala ti majka... 🤣
Ovaj pravoslavni vodja je definitivno za Popovace.
Normalno.Svi po kamen i čakiju u šake pa na megdan
Imamo vojnike u Hrvatskoj i Srbiji oni su puno bliže i manji su troškovi održavanja tolike vojske.
Nećeš se ti ni pitati kad te uhapse
jes da se ti pitas manijaku