Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda sjedi i cekaj, na finom si putu da odvedes RS u bankrot a vjerovatno i u nestanak. Mislio si u Sarajevu svirati a drugi da oko tebe igraju, al' zapravo obrnuto je. Ti ima da igras kako ti se svira.
@Limeta Slomi se svirajuci. Njrmu prolazi sve sto je zacrtao, a mi se mozemo zavaravati koliko god hocemo...
@Chupa a sta je ostvario sto je zacrtao? Pa svi mi mozemo zacrtati. Jutros rece da nema NATO-a na Manjaci, danas NATO objavi da su uspjesno obavili misiju na Manjaci. Ko svira, a ko igra? Panika ga hvata, ne zna na koju ce stranu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mile hvataj se mikrofona, nije za tebe logika i politika
@Galicia225883 NA TO nije mislio...
dodik nam je super cica oko njeg se vrti prica,i za njega nema zime hepi end je tek pred njime,ima zeljku bjuti damu,stalno mlati praznu slamu,uhljebcici ih svi vole,i zbog njih ih dusa bole,amaaaaaaaaaaaan,din din dinastija to je slozna familija,svakom tudza fotelja prija.
bakir nam je super cica oko njeg se vrti prica,i za njega nema zime hepi end je tek pred njime,ima zeljku bjuti damu,stalno mlati praznu slamu,uhljebcici ih svi vole,i zbog njih ih dusa bole,amaaaaaaaaaaaan,din din dinastija to je slozna familija,svakom tudza fotelja prija.
Ma najobicnija budaletina. Iduce godine ce reci da je on za R BiH i za NATO. HAHAHA.
ma nemoj
VOŽD ĆE POVILENITI, U SARAJEVO STIGLI OPASNI RATNICI: Više od 120 britanskih vojnika Prvog bataljona Kraljevskog puka Gurki i posljednji dio njihove opreme za najveću godišnju vježbu EUFOR-a stigli su na Međunarodni aerodrom Sarajevo.
Ovaj čovjek je kontradiktornost sam po sebi. Predsjednik države za koju bi volio da ne postoji. Milošević je bio daleko voljeniji od svog naroda i osdate u toj historiji zabilježen kao negativac. U crno zavi svoj narod da i danas trpi posljedice.
Kmeeeeee,kmeeeee,grok,grok,opet krmak mrmlja nešto o nečem trofaznoj krezuboj i polupijanoj bagri.
laž se ne može vječno skrivati od Istine!
Pasce jedno smrdis na kilometar sa negativnom energijomtreba vas sve ko nije za R BiH skinut sa politicke scene smradovi nacijonalisticki
Pogledaj malo u istoriju kako su završili oni koji su se suprostavili planovima USA, ako imaš malo mozga u glavi trebalo bi da skontaš šta ti je činiti oni svoje planove ostvare na ovaj ili onaj način.
Ovde su moguca samo dva scenarija: -Ili u Federaciji su zaista slijepi i ne vjeruju da ce Srbi svi kolektivno pomrijeti nego prihvatiti MAP(sad vise nije ni pitanje MAP-a nego CISTO INATA) -Ili je u pitanju neka prljava licna igra Bakira koji ide da destabilizuje BiH U oba slucaja Srbi NIKADA nece prihvatiti MAP,.a ko moze bez Srba ka NATO nek piči i sretan put
Čović i Dodik u borbi protiv islamizacije Balkana.
Ruzno je rec al ovaj fakat "fergusona" gotivi !
Ovaj i dalje zeli zakuhat. Idemooo nema nazad vise.
Ako Amerikancima smeta onda neka ga skinu i kraj a to jedino oni mogu. Ako ne, onda nema tu sta vise pricati, ne mozemo biti dio NATO saveza jer ovaj Vlah nece i kraj price.