Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
morel i jedna muzicka zelja ??
Ne znam sta ce vijesti iz Republike Srpske na bosanskom forumu,Bosna Bosancima a rs Srbima
dodik opet veli da je ovo politicka odluka... pa do kad ce se kriminalci izmotavati na ovakav nacin... dodo tipicni srbski predstavnik... svi su protiv njega...sva prijetnja dolazi iz sarajeva a sarajevo drzi citav svijet pod kontrolom...ocigledno... daj mani se suplje price dodice... samo ti svom sinu rokni jos jedan kredit pa se onda buni na sarajevske politicare sto te napadaju... tako ces na lagan nacin baciti pjesak u oci svojim glasacima kojima jos nije doslo iz guzice u glavu...
Sto si argumentiro, argumentiro si! Nije ti ovo Rusija ili Yugoslavija. Zato smo je i srusili sto nije bilo zakona. Ciao!
Krmak, opalio ga svinjski opasno! A izgleda i ova \"portparolka\", dobro je zarazena!
sta ba, ko ba dodik je samo jedno maslo skojim se hjeb ne maze, ali nije on kriv sto se desava unutar sfrj
Dodik je moja briga!
prvo SIPA, i sada TIBiH..... ocigledno da nam kriminalac vlada 49% teritorije Bosne i Hercegovine.... treba ga odmah u zatvor baciti...
Šta ima Monika, nisam te prepozno :))
\"Ističući da Dodik ima povjerenje u nadležne institucije entiteta i ne želi da se miješa u njihov rad...\" ha ha ha. ovo mi je extra izjave ove kravurine.
ti padas krmak ... ko ce ti u zatvor u posjetu dolaziti pocni razmisljati