Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obrnuta logika! Normalan čovjek bi baš dao saglasnost da do sastanka dođe, da razgovara, da postavi pitanja, da pokuša dokučiti razloge i pokuša dati prijedloge! Nenormalan bi za razliku od normalnog posjekao balvan i blokirao put do razgovora! Već viđeno u psihološkom presjeku mitomana! Zato su sami, uz jedinu podršku one države koja je i inače poznata kao partner secesionistima po svijetu. A putevi do podrške su sve manji i tanji. :D
Ako može bagra iz Srbije može da se pojavljuje kad god Ubijali su snajperima po Sarajevu i nisu kažnjeni. Tako o Milo može po pozivu da se pojavi u Šeher u. Željko šalji poziv!
BOJIS GA SE BAJA? NECE ON SA TOBOM DA ORICA ...APCINO JEDBA.
Ne treba se Dodiku dozvoliti da radi šta hoće. Nije ovo njegova privatna prćija. Džaferović i Komšić trebaju govedu reći da ukoliko nastavi opstruirati da neće dati saglasnost Vučiću za dolazak u BiH. Oko za oko, zub za zub.
Treba Dodika javno upitati da iznese opravdan razlog za odluku. Zašto se predsjedniku jedne zemlje brani ulazak u zemlju zbog zakona koji je donešen unutar iste? Kakve veze to ima sa Dodikom? Ako je Đukanović ugrozio nečija prava onda postoji međunarodni sud za ljudska prava. Dodik se opasno nafurao i neko ga mora spustiti na zemlju.
Mislio sam da je mudriji, ali ovo je ipak dobra prilika za komunalne izbore. Mnogima je vaznije to nego napravit vodovod ili put.
Hvala ti Milo što si ujedinio Srpski narod...
I Dodik ga urero Milu...
Sad ga treba pozvati u posjet federaciji BIH jer kad moze vucic u drvar moze i milo djukanovic u Sarajevo
Odbiti onda dati saglasnost Vučiću za ionako prečeste posjete BiH
Kad mogu Vucic Vulin i sl . dobro doso Milo
Svo naoružanje od JNA su pokupili...Pomislili da su sila....Srbi popušili od sviju...Svi ih istjeruju ...Neće niko s njima...Ponižavaju ih...Gube teritorije...Tretiraju ih kao gamad(što i jesu)....NEPROCIJENIVO!!!Slo,Hr,BiH,Kosovo,CG....Šta li je dalje???
Ko daje saglasnost za Vučićeve dolaske?
Današnji crnogorci su "branili" BiH od odcjepljenja iz YU, pa vi vidite na čijoj strani trebate biti... :-D
@abiha Kako dune vjetar sa Neretve, tako se okrene lice :-D
@abiha Tražiš od stranačkih botova da uključe mozak..aha al' zamalo
Odma i Vucicu zabraniti da dolazi u Bosnu...
Kod srva nema nikakvog reda, samo ubi, ruši, pali, nedaj, povuci...
Danas su vrane''napale'' Dodika dok je davao izjave za medijea utvrđeno je da to nisu vrane iz parka kod FIS-a nego su vrane iz Švrakinog sela ( Selo vrana) instruirane da se prebace na nove položaje.
Neka dođe Milo u privatnu, tj. onu istu posjetu kao Vučić neki dan. Ja ću ga primiti kod sebe kući. Ne može Dodik zabraniti nikome da dođe u posjetu Bosni I Hercegovini.