Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar Kosovo nije nezavisno?
Krmetnjak je trajni dio BIH. Nikada Brčko u kojem zivi 53% Bosnjaka nece biti nista drugo, nego BIH☝️Nikada granicni punktovi nece biti u Vojkovicima, Kuli, Vracama itd. Sta vam je ljudi? FOCA, CAJNICE, RUDO, ROGATICA, VISEGRAD, PALE, LUKAVICA, SOKOLAC, TRNOVO OVISE O SARAJEVU, USTIKOLINI I GORAZDU, U TE TRI SREDINE ZIVI POLA MILIONA BOSNJAKA...
@s.bah JA ZNAM SAMO JEDNO, KAD PETOKOLONASKA POSRBLJENA GAMAD PONOVO IZAZOVE RAT OVDJE, ZNAJTE PETOKOLONASKA GAMAD, DA SE ODSTETA PLACA VASIM OPSTANKOM U BOSNI. NIKAD VISE NECETE BITI U MOGUCNOSTI URADITI NESTO SLICNO. NECEMO MI SVAKIH 2O ILI 30 GODINA OBNAVLJAT SRANJA VASIH LUDIH ISPADA. ZATO LAKTASKO BARABO, DA TO VRLO DOBRO ZNAS. NEMOJ KASNIJE DA KUKATE KAKO DANAS KUKATE ZA HRVATSKU.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Hajde povuci junace....cekamo te 25 godina.
@cekas ti babinu platu ili penziju da ides nargilu dudat
@awesamo kosovo=rs
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
joj mile doDick yedi vise govnna . hajde vise imaj mudaa i potegni potez. ovo ti je 1000 put da prijetis. i male dzukele laju a nikako da ujedu
E jes retard ovaj do-dick, pa pokreni već jednom šta se patiš 5 godina sa jednom te istom recenicom
automatski bi povuklo za....
moj dodo međede ,hoš da te ljiljan otrese ko slinu,makni se vidiš da te gleda ko pitbul
Onako cisto prijedlog, a da ti mene povuces za nesto?
Pali traktor tovari jabuke
građanski rat. Pa šta reče, čovječe, sam sebe lažeš. Ovo je bio građanski rat u Bosni koji se planirao i krenuo iz Beograda. Kako ti je to moguće.
Od sna o velikoj Srbiji, san je postao košmar - još samo da Vojvodina krene u put samoopredjeljenja - i od velike srbije osta Beogradski pašaluk. Svi ba od vas bježe, niko ne želi ništa na silu. Vašom arogancijom i neodsanjanim snom o Velikoj Srbiji u Veliku Jugoslaviju ste učinili tjesnom i vama i nama. Mani te se gluposti i prestanite biti marioneta Rusije za sijanje nemira na tlu EU. Rusija će i vas kao i nas Turska prodati za jedna burek.
Ovaj je na drogama i to opasnim. Bolan Milorade Kosovo je NEZAVISNO. A RS je BiH, Brkaš osnovne pojmove iz Međunarodnog prava Mile. RS nema na osnovu ćega tražiti "nezavisnost", a ponajviše je glupo to tražiti zato što je Kosovo "nezavisno". RS je nastala kao posljedica GENOCIDA, RS nikada sebe nije unijela u državnost BiH i zato nikada ne može izaći.
Cuj tvrdi, on samo moze da smrdi!
Kako su jadno botovi BH pravoslavca, crkose ponavljajuci ISLAMIZIRANI SRBI vjerujuci da ako to ponavljaju da ce neko povjerovati. Ne mogu da se pomire da su turski ispdak ostavljen u BiH ko govno na prtini.
Mile raspisi REFERENDUM 1739 u nizu. Hahahhaha
dobar vic uz jutarnju kafu
Svjestan je on toga ali treba držati narod na uzdama da bi ga kontroliso. Koji je on kočijas 🐎🐎🐎🐎
Ko tebe šta pita rudonjo?