Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj Senad je vise dosadio. Samo mlati praznu slamu, postavlja pitanja i na njih sam odgovara ili ne pita nista konkretno Penzija, dok je jos vrijeme, nije ovo vise za tebe
Covjek je PTSPovac, a to mu jos niko nije rekao.
a sta ti radis
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad je nestalo funkcija u RS entitetu može i u predsjedništvo njemu tako mrske BiH. Samo daj fotelju jer samo s njim u predsjedništvu BiH je funkcionalna i održiva, i naravno amerikanci su krivi za sve a posebno ako on ne bude izabran za člana predsjedništva.
Svi ste vi ista vnago. I ti i ovi tvoji djikani.
Ti ces u penziju otici do izbora, akobogda, pa da svi prodisemo na ovim prostorima. Zlim ljudima nije mjesto u politici, pogotovo onim sa CRNE LISTE!!!!!!
Presednik sarovic
Vi, sarajevska javnost, znate bolje nego ja, da on neće ostati vladar u SDA nakon ovih izbora, tako pretpostavljam".-zalosno je da se Baketu u brk smije jedan Laktasanin na racun problema sa kcerkom.Ima i Dodik djecu sve se vraca -zalosno koliko smo podli
https://www.youtube.com/watch?v=LGMD4fC71sw Hahaha
Evo jedan dobar humoristicni clanak na portalu RTRS-a. Svakako procitajte, za dobar smijeh. http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=287830 "Radio Republike Srpske obilježava 51 godinu postojanja (VIDEO/FOTO)"
Ronhille , od šoldi se živi , a ti si šumu opuhao i sada je gola ko neka stvar. Sva omladina vam pobeže na mrski zapad , i tamo se crveni kada ih domačini upitaju ko su im bili očevi i braća...A , ti bi sada u mrski Teheran , za člana Predsedništva... Ljigavo da ljigavije ne može biti....
cuj nema a slikao se s njima i dozvolio im da mu se slikaju u brlogu
jel to nova ili odlazeća administracija?
Kakva paravojska sve sami intelektualac sa nagradom Njegosa, ,Garasanina, Apisa, Draze , Rankovica, Seselja, Dobrice, Milosevica, Radovana, Sratka.....jesam li koje genocidno kopile zaboravio?:))))
ti si tica ne brojis se :)))
Dodik je senasov veliki jaran, para je x factor
Mile izdominirao!
tebe mozda hahahahahaha hajde mi sad repliciraj sa drugog profila pa onda napadni taj profil sa nekog drugog
@pro et contra predsednik Mile se svakodnevno sprda sa zlosretnim bosnjama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Italija,Sicilija to je, to je moja familija:)
Mile na slobodi, a Sajfer u zatvoru e jbg..
Senade smaraš, daješ pažnju nebitnim tipovima...