Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni ce nas moliti da se otcepimo.MOLITI BURAZERU M O L I T I
SRBIJA NIJE GARANT DEJTONA, VEĆ AGRESOR NA BIH, STRANA U SUKOBU I OBAVEZALA SE NA POVLAČENJE VOJNIH SNAGA I PRESTANAK AGRESIJE.
O čemu pričaju ovi servi??? Mala Srbija je jedina država na svijetu koja pokušava da povuče paralele izmedzu države Kosovo i bosansko hercegovacke regije PC ! Al nema frke oko toga to su svima poznate servskke patoloske nebuloze! Ali im ne samo velesile, već i bivši saveznici kao crna gora otvaraju oci, uspostavljajuci diplomatske odnose sa državom Kosovo ! dok regionalni premijer dodik otvara turističke biroe po stutgartu i prodaje svojim slugama kao ambasade!!! Ali možda skontaku sta i ko su kada za par dana na televiziji budu pratili inauguraciju Ive josipovica i ugledaju legitimnog premijera legatimne države Kosovo
A jesam glavat rodila me majka, neznam samo kolika je to pic.ku.rina bila da izbaci ovoliku glavurdu. A bas me je fino vidjet onako nasmijanog pored bosanske zastave. ps. zna se sta ceka go.vna iz rs-a ako se odluce na referendum, nema jna vise :)
Ineresantna izjava genocidnog svinjogojca (genocidni protiv genocidnog tu nesto smrdi)
hoćel taj referendum... aajjj ne smiiju, nee smijuu
@Pacifista,kike ko i svi ostali smrdljivi srbski koljaci i ubice: mozete popusit znate sta SVIM Bosnohercegovcima!PRIJATNO uz dnevnu dozu srbske propagande tadicevog primitizma! BiH4EVER!
@kosi dobar, dobar....
Mozete Srbima samo da glabate penis
glupe balye, tadic mi se osmehnuo i seretski namignuo. taj fol je bio samo da srbija ispadne pozitivac u svjetskoj javnosti. hahahhhaa balye jesmo vas opet n.a.g.u.z.i.l.i referendum ce se odrzati, RS ce se ocepiti, a vi ce te ostati islamski teroristi, kao sto ste dosad i bili.
kako izgleda ovaj dodik ko mesar, je bo ma ter svoju... a prica da ne pomjera usta, ko da je trbuhozborac, a svi iz \"RS\" njegove lutke. koji hajvan majko mila...
srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se! srbi otvorite usta, sere mi se!
pa da podrzi referendum priznao bi KOSOVO
Silajdzic se usutio sa svojom prvobitnom strankom i sa BPS.om jer pripremaju veliki prodor na politicki scenu ulazuci sve svoje resusrse u Fahrudina Radoncica koji zbog finansijskih problema preko Jurisicke po zakonu od poreskih obveznika uzima pola miliona maraka. taman da zakrpi rupe u kampanji.
Ljudi, PACIFISTA je ustvari PIPO! Jel moguce da ovdje nema ni jednog pipovog komentara,a da pri tome imamo jednog \"Pacifistu\" koji pise kao i Pipo \"BiH4EVER\" ali u ovom slucaju \"RS4EVER\". Da podsjetimo,doticni PIPO je navodno bosnjak ali sa jako izrazenom zeljom da se mrzimo sa ostalima. Odnosno pokusava da nas izjednaci sa ostalima. Kao veliki je patriota ali ustvari siri mrznju i pokasava da napravi da izgleda da smo i mi bosnjaci isti kao i nasi nam susjedi i komsije kojih ima znatno veci broj da su optereceni nacionalnim pitanjima i uosteno nacionalizmom. oo pa zar se i tome sluzite! pozz svim postenim ljudima