Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reče Dodik koji potpisa dokument za pristup NATOu
"Nisam ja takav čovjek, ne zaustavljam ja nikakve projekte..." - rece lik koji je zaustavio helikoptere da gase pozar
Da pod njegovom kontrolom bude.
tamo može referendum, pa hop u Srbiji ne može, pa hop u RS može. Ma bježi milokrade vrtiš kao pokvarena ploča i bacaš prašinu u oči.
Ovaj laje li laje pa ako mu se šta baci pod njušku dobro i jest, do sada mu prolazilo mnogo puta, golem a reži, bezobrazan, kad ga potjeras pokunji se, čeka opet priliku da zalaje, idealan za prepadanje pred izbore.
Opet pasce po starom.
Da pravi još više političkih problema u tome su svi srbijanci i hrvatići odlični.
Ne seri vise
Puni protektorat BiH od strane neke sile je najizglednije rjesenje.Pa ces onda pitat crnca u Sarajevu da predjes Drinu.
Jedan krak gasovoda prema Srbiji, drugi prema Hrvatskoj i LNG-u na Krku tako da isporuka gasa bude zajamčena, a ne da se ovisi o Rusima i laktaškom vepru
Ovaj ce iseliti citav Entitet RS.Smanjio je sa milion dvjesta na 700 000 za 17 godina. Jos jedan mandat I Bice ispod 500 000.
Vidi...jesi hrabar, ali si na pogresnoj strani historije
Gasovod treba riješiti ali nećeš ti biti tak koji će ga rješavati
A vid ovog , sjetio se naroda ili prpa da mu voće ostaje u trapu smrznuto.
Poslije 2 sv. rata , ustase su pjevale: volim Go*no Pavelića Ante, nego pite posr*anoga Tite. EE tako sada mi pjevamo, volimo go"no zapadno, negi pitu po*ranog Putina
Mozda da je nisi napravio na genocidu, silovanju i protjerivanju..vrati kompletnu krajinu.pa onda se otcjepljuj.
Bojim se da je Dodik izgubio politički suverenitet, Hoće li im naša braća bosanskohercegovački srbi zbilja dati svoj glas?
Ja da se pitam, nikad vi dozvolu ne bi dobili.. A ako bi i dobili, morali bi i vi nesto da date u kontra smjeru.. Joj kako bi vas unistio za jedan mandat, sa vama covjek ne moze i ne treba drugacije.. Mile, dobit ces dozvolu ako smrsas na 90 kila, pa eto zrtvuj se za svoj "voljeni" narod.
Sirovina ne zna, nije naučio da funkcioniše drugačije osim uslovljavanjima i prijetnjama blokadama! Oni jednostavno ne znaju drugačije.